Cože?! Hodnotit velikost pomlázky bych si samozřejmě nedovolila!
Čo vás dnes rozosmialo?
barbucha No samozřejmě! ![]()
Bistro vedle veteriny 
dzizisketa A ještě vtipnější je, že tam v japonštině mají napsáno jen doebikota, tak nevím, jestli jsem jim jedno ko ztratilo, nebo naopak přibylo. ![]()
Garfie teď tam může @dzizisketa přijít a opravit jim hrubku v japonském textu ![]()

Kan To je milé
Vyprovázím maminku na vlak, uložím jí kufr, pomůžu jí na místo, čekám až ostatní cestující nastoupí ať se nemotám pod nohy v uličce, konečně je tam volno, jdu ke dveřím, že vystoupím a voilá, dveře se zaklapnou a vlak se rozjíždí...naštěstí stojí ještě v Libni, jinak jsem si udělala výlet do Kolína a nestihla v kadeřnictví objednanou Sweet Potato! A to jí dnes zcela výjimečně svítí sluníčko
, neboj Aničko, jedu!
Catherinne Jejda
Hlavně v klidu

Na podzim jsem půjčovala kamarádce dvoje saty, neměly jsme si je jak předat, tak jsem je hodila ke kamarádovi, kde je měla vyzvednout. A už tam pak nějak zůstaly a zapomněla jsem na to. No a dneska tam byl na navsteve sambo i s dalšíma kamarádama, a ten kámoš jim ukazoval nějakou vestavěnou skříň s vitrínou s alkoholem stylem ,,tady jsem dostal tohle, tady mám tuhle láhev, no tady má Karja nějaký šaty....,,. Tak to dostal muž sežrat:D...
Karja A přivezl aspoň ty šaty? ![]()
brrr No, co myslíš?;-):D
Karja ![]()
(druhej na to, že tam zůstaly)
Ale ta tapiserie je fakt úžasná.
Sweet Potato my tam byli se školou. No partu puberťáků nezaujala, eufemisticky řečeno ![]()
Evaeva Kdybyste byli věděli to výše, hned by to bylo zajímavější. ![]()
Sweet Potato
to rozhodně!
Ukradeno na internetech

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články