Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Online Garfie
28528 příspěvků moje polička 12. května 2025 10:27

EDITH4B Pravda, Siena, moje chyba!! Dokonce i vím, odkud je to focené.

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 12. května 2025 10:51

Pinot NoirFakt? Přijde mi, že většinouvidím obě ruce (plné práce nebo vína;)

Offline Pinot Noir
29858 příspěvků moje polička 12. května 2025 11:41

Sweet Potato to jsou asi videa.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 13. května 2025 12:01

Nevidím iné vlákno, tak  to skúsim tu, - ono je to síce na prvý pohľad pohľad smiešne, ale na druhý už zasa toľko nie . Dobre, zatiaľ hovoríme o Amerike, ale ako dho bude trvať, kým  aj tu niekto  skúsi, ako  ľahko by mohol  prísť k peniazom ? Nechovám žiadne obdivné city k vojvodkyni Megan, ale  verím, že má dobrých právnikov a dúfam, že u nás sa k podobnému vydieraniu žiadny právnik nezníži . 

https://www.expres.cz/celebrity/meghan-markle-celi-zalobe-jeji-sul-do-koupele-tezce-popalila-zenu.A250512_105811_dx-celebrity_chlp#item1

Offline Mha
příspěvků moje polička 13. května 2025 20:27

Garfie Kokoska EDITH4B

Tak prý neví, ale v Sienně byli:)

Uvidíme, jestli se to objeví v tom novém seriálu o Harry Potterovi

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. května 2025 06:45

Blanka Co naděláme  v úesej  jsou mistři na absurdní soudní spory. Jinak si myslím, že baba je úplně blbá, pokud sedla do vany, kde nebyla rozpuštěná sůl, za to Megan fakt nemůže a druhá věc je, že si tu sůl vyráběla sama, pouze podle návodu Megan, takže při té rozumové nedostatečnosti, kdo ví, co si tam namíchala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2025 07:51

Mha já tipovala Sienu hned, podle toho pruhovaného kostela 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 14. května 2025 09:38

Kan - ja  pri podobných prípadoch vidím ten rozdiel  vnímania v USA a na Slovensku a v Česku .  Zatiaľ čo u nás by sme sa zasmiali a o podobném človeku by sme s prevrátenými očami povedali, aký je to primitív a blbec, tam zrejme  môže vzbudiť  ľútosť a k tomu vyťažiť  balík peňazí . Amerika je isto úžasná krajina, ale nechcela by som tam žiť .( nie, že by ma tam niekto volal )

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. května 2025 11:47

Blanka Občas i tady se najdou perly. Kamarádka učí na střední škole odborný předmět a když nepustí studenta k maturitě, protože se naučil, chyběl a celkově ta snaha žádná nebyla, tak rodiče podávají  žaloby. Normální soudný rodič, který sleduje pravidelně prospěch, chodí na konzultace, přece nemůže být za čtyři roky docházky překvapený. A stejně se každej rok nějakej taťka s mamkou najde.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 14. května 2025 11:52

Kan Kámošce se na školním vyletě zdrogovaly děti z devítky - na jednom to poznala, to byl takový první signál, že se něco děje, a u dalších vyšetřovala, kdo ještě něco užil, takže se dobrala výsledku, zavolala rodičům at si pro ně hned přijedou a líčila mi hysterickej záchvat matky, co dorazila, ale ne vůči svýmu dítěti, ale vůči učitelům, co tam jako dělaj, že ani děti neuhlídaj...Takže, co k tomu dodat, že. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. května 2025 12:16

Karja ja ked vidim co niektore matky vyvadzaju uz teraz v prvej triede, tak sa zjavne mame na co tesit :) No nechcela by som byt ucitelka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2025 13:44

Mrakoplas můj muž se na rodiče ptal naší paní učitelky (nevím, co ho to popadlo ). Odpověď byla velmi diplomatická Ale to říká každý, kdo nějak pracuje s dětmi, že nejhorší jsou rodiče

Offline andulka01
12835 příspěvků moje polička 14. května 2025 14:51

Evaeva Koukám, jaký má přítel štěstí. Prý totálně pohodové děti i rodiče, už tři komplet první stupně za sebou.

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 14. května 2025 15:02

andulka01 Mně přijde, že vuči chlapovi se odkope mnohem méně rodičů. Takže štěstí plus i třeba nějaká přirozená autorita co pusobí i na rodiče. 

Online notna
9425 příspěvků moje polička 14. května 2025 15:49
Reakce na andulka01:

Evaeva Koukám, jaký má přítel štěstí. Prý totálně pohodové děti i rodiče, už tři komplet první stupně za sebou.

​Asi se to někdy sejde dobře. U dcery po celou ZŠ to bylo v pohodě. A nebyl to jen můj dojem. Třídní s asistentkou uspořádali večírek na rozloučenou nejen pro žáky, ale i pro nás rodiče a zmínily ten dobrý kolektiv dětí i rodičů. Bizarní historky máme, ale naštěstí z paralelních tříd.

Offline stes
9216 příspěvků moje polička 17. května 2025 17:09
Reakce na Sweet Potato:

Fakt někdo vypadáte dobře na selfíčkách? Nechápu. 

​sorry

Offline stes
Reakce na Sweet Potato:

​sorry

Offline stes
Reakce na Sweet Potato:

​a neznám nikoho, kdo ano...Ta zvýraznena část obliceje podle toho, jak to kdo drží....ne, ne. 

Offline Sweet Potato
40264 příspěvků moje polička 17. května 2025 17:11

stes Děkuji za trojnásobné ujištění, že v tom nejsem sama.

Offline stes
9216 příspěvků moje polička 17. května 2025 17:13

Sweet Potato sorry...bylo to fakt silnější než já...před tím jsem si totiž jedno cvakla