EDITH4B Pravda, Siena, moje chyba!! Dokonce i vím, odkud je to focené. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Pinot NoirFakt? Přijde mi, že většinouvidím obě ruce (plné práce nebo vína;)
Sweet Potato to jsou asi videa.
Nevidím iné vlákno, tak to skúsim tu, - ono je to síce na prvý pohľad pohľad smiešne, ale na druhý už zasa toľko nie . Dobre, zatiaľ hovoríme o Amerike, ale ako dho bude trvať, kým aj tu niekto skúsi, ako ľahko by mohol prísť k peniazom ? Nechovám žiadne obdivné city k vojvodkyni Megan, ale verím, že má dobrých právnikov a dúfam, že u nás sa k podobnému vydieraniu žiadny právnik nezníži .
https://www.expres.cz/celebrity/meghan-markle-celi-zalobe-jeji-sul-do-koupele-tezce-popalila-zenu.A250512_105811_dx-celebrity_chlp#item1
Blanka Co naděláme v úesej jsou mistři na absurdní soudní spory. Jinak si myslím, že baba je úplně blbá, pokud sedla do vany, kde nebyla rozpuštěná sůl, za to Megan fakt nemůže a druhá věc je, že si tu sůl vyráběla sama, pouze podle návodu Megan, takže při té rozumové nedostatečnosti, kdo ví, co si tam namíchala.
Mha já tipovala Sienu hned, podle toho pruhovaného kostela
Kan - ja pri podobných prípadoch vidím ten rozdiel vnímania v USA a na Slovensku a v Česku . Zatiaľ čo u nás by sme sa zasmiali a o podobném človeku by sme s prevrátenými očami povedali, aký je to primitív a blbec, tam zrejme môže vzbudiť ľútosť a k tomu vyťažiť balík peňazí . Amerika je isto úžasná krajina, ale nechcela by som tam žiť .( nie, že by ma tam niekto volal
)
Blanka Občas i tady se najdou perly. Kamarádka učí na střední škole odborný předmět a když nepustí studenta k maturitě, protože se naučil, chyběl a celkově ta snaha žádná nebyla, tak rodiče podávají žaloby. Normální soudný rodič, který sleduje pravidelně prospěch, chodí na konzultace, přece nemůže být za čtyři roky docházky překvapený. A stejně se každej rok nějakej taťka s mamkou najde. ![]()
Kan Kámošce se na školním vyletě zdrogovaly děti z devítky - na jednom to poznala, to byl takový první signál, že se něco děje, a u dalších vyšetřovala, kdo ještě něco užil, takže se dobrala výsledku, zavolala rodičům at si pro ně hned přijedou a líčila mi hysterickej záchvat matky, co dorazila, ale ne vůči svýmu dítěti, ale vůči učitelům, co tam jako dělaj, že ani děti neuhlídaj...Takže, co k tomu dodat, že.
Karja ja ked vidim co niektore matky vyvadzaju uz teraz v prvej triede, tak sa zjavne mame na co tesit :) No nechcela by som byt ucitelka.
Mrakoplas můj muž se na rodiče ptal naší paní učitelky (nevím, co ho to popadlo
). Odpověď byla velmi diplomatická
Ale to říká každý, kdo nějak pracuje s dětmi, že nejhorší jsou rodiče ![]()
Evaeva Koukám, jaký má přítel štěstí. Prý totálně pohodové děti i rodiče, už tři komplet první stupně za sebou.
andulka01 Mně přijde, že vuči chlapovi se odkope mnohem méně rodičů. Takže štěstí plus i třeba nějaká přirozená autorita co pusobí i na rodiče.
Evaeva Koukám, jaký má přítel štěstí. Prý totálně pohodové děti i rodiče, už tři komplet první stupně za sebou.
Asi se to někdy sejde dobře. U dcery po celou ZŠ to bylo v pohodě. A nebyl to jen můj dojem. Třídní s asistentkou uspořádali večírek na rozloučenou nejen pro žáky, ale i pro nás rodiče a zmínily ten dobrý kolektiv dětí i rodičů. Bizarní historky máme, ale naštěstí z paralelních tříd.
Fakt někdo vypadáte dobře na selfíčkách? Nechápu.
a neznám nikoho, kdo ano...Ta zvýraznena část obliceje podle toho, jak to kdo drží....ne, ne.
stes Děkuji za trojnásobné ujištění, že v tom nejsem sama. ![]()
Sweet Potato sorry...bylo to fakt silnější než já...před tím jsem si totiž jedno cvakla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články