Janulik03 Znám. Já mám někdy pocit, že to dělá snad i schválně ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Kdyz me vyfoti manzel, a jeste rekne Vzdyt ti to tam slusi! ... mam chut plakat a prastit ho necim tvrdym po hlave.
Mrs.Robinson ja teda mám tiež ten pocit, ale viem že on to naozaj tak vidí
Kokoska nooo ja mam pocity tiež všelijaké ![]()
Manuka muj taky, ale nedba.
Mě fotí zásadně z podhledu, minule už jsem se fakt naštvala, ze ty děti budou mít časem dojem že všude byli jen s tátou, tak začal fotit i on mě a jsou 2 vyrianty: buď jsem fakt tak hnusná, nebo neumí fotit:D
Mě muž taky fotí zasadně hnusnou. Už ho o fotky radši nežádám. rasaNori
Pinot Noir Přesně, já také nemám žádné svoje fotky, až ted co jsou děti větší a fotí ony a řekla bych, že ani ne vyloženě špatně:D:D
Sambo sa snazi a aj tak som na fotkach vzdy hnusna. Nebude to asi fotografom. Minuly rok na pohode nam spravil selfie a chcel ju dat na soc.siete. Prvy krat v zivote som mu prikazala pouzit filter, lebo bez neho to bolo strasne. Niekedy je lepsie mat menej kvalitny fotak ![]()
Crème de la créme, jak mě s dětmi na mou žádost fotil muž o loňské dovolené.

Dievčatá, je to asi v nich. Neznášam, ked niekam ideme, on vytiahne foťák a povie tu sa postav. Vzdy! Vždy je to na hovn...
Aj dnes ![]()
u nas takhle fotim ja
moje selfie vypadaji jak fotka na obcanku![]()
Tak já mám zase jen selfička, protože mě nikdo, ale fakt nikdo nevyfotí příčetně, zdálky ani zblízka. Já vyfotím každýho, že vypadá úžasně :)
U nás najlepšie fotí naša nevesta, ale je to tak trochu teror .Keď fotí osoby, každú fotku na mieste skontroluje, a keď niekto žmurkne, má blbo otvorené ústa, alebo mu práve vietor presunul vlasy cez tvár, záber sa opakuje . Niekedy sa to neobíde bez komentára . prosímťa, to sa ako tváriš, znova ! Vnučky boli od malička veľmi často fotografované objekty a pretože aj ich maminka vždy starostlivo upozornila, že idem fotiť, usmievajte sa ! , nemali problém uprostred nejakého rozprávania zmĺknúť, a počas fotenia nasadiť úsmev a práve tak aj náš syn . Akokovek ta drezúra vyzerá možno umelo - fotky sú vždy pekné - teda okrem tých, ktoré už tam , na mieste neuzná za dobré , vymaže ich a vyfotí nanovo . Fotíme, samozrejme všetci, a v tom množstve sa vždy nájdu aj tie dobré, ale ja si ich triedim až v kľude doma a potom niekedy ľutujem, pretože kvôli nevydarenému výrazu , alebo nevhodného šklebu kohosi pri úsmevu fotku z miesta, alebo situácie, ktorá sa už nebude ooakovať musím odstrániť .
Blanka ja to u tech deti rada nemam, ve skolce se starsi naučila rikat syyyyr a misto přirozený fotky dítěte je pak na fotce umelej škleb. Ony už se teda obě sklebej naschvál, ale všechno lepší než ten syyyr
Blanka PotrefenáhusaJá třeba fotím hrozně moc málo a třeba mě to jednou bude mrzet, ale mně to hrozně ruší. Třeba na besídce máma říká ,,toč to,, ale já si to prostě pak tak neuziju. O Vánocích jsem taky dělala nějaká videa, ale prostě mi přijde, že ty nejhezčí okamžiky sice mám zachycene, ale že jsem nebyla tak naplno přítomna. To samé na výletech, či dovolené, úplně to dělám z povinnosti a musím si na to myslet;-). Nebo na narozeninách, to je takové cute když si ty děti navzajem přejou nebo když sfoukavaji ten dort, u toho se fotit nedá, když si to chce člověk užít. Ale dobre mi přijdou ty rostoucí fotografie, jak se teď fotí,to jsem propásla, ale to by mě moc nerušilo, to se tak fotí doma na ty oremolove věci
Karja mam to podobně. Prostě si ten okamžik "o" užívám. Ne že by mě netěšilo kouknout na video, když byli potomci mimina a batolata. Ale rozhodně nemáme všechny Vánoce, všechny narozeniny.
Potrefenáhusa Blanka taky mam nejradsi momentky, ty deti se jinak strasne sklebi. Pripadne ukazujou vecko prstama, z toho uplne rostu.
Nejlíp fotí synek: tady se postavte a než se seštelujem, tak jede cvak, cvak, cvak, cvak a následuje série fotek, minutek jak se dva podpírají, vzájemně upravují a smějí. Jedno povedené focení bylo na svatbě mojí nejmladší sestřenice někdy vloni, kdy jsme si stoupli pod rozkvetlou třešeň ve starým sadu mého dědy a mně se zapíchl podpatek. Trošku groteskní, fotek asi sto, ale je očividný, jaký je můj muž gentleman! :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články