Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Karja
43831 příspěvků moje polička 29. května 2025 15:54

viktorka_od splavu continuity No já tuhle hlášku asi začnu používat i když žádné prášky neberu. Přijde mi to geniální odpověď proč něco nemám/dělám blbě "To jsou ty prášky debilní". 

Další ideální hlášku mi řekla sestřenice, nějak se ptala na samba a já jsem se neuměla vymáčknout, jak je jakoby specifickej, tak se ta věc nedala nějak vysvětlit a ona se na mě podívala a říká "Má to prostě jinak" A já ty jo, to je uplně geniální, to se dá použít uplně na všechno s jeho osobou a nemusíš se nikam víc pouštět. Nechápu, že po 15 letech mi to musí poradit v podstatě cizí člověk. 

Offline continuity
41805 příspěvků moje polička 29. května 2025 16:11

Karja

To je dobry. ja měla kolegu a on říkal: je jinej než ostatní děti. 

Offline Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 29. května 2025 17:00

continuity já to myslím taky nebyla aspoň nevím o ničem, co vzešlo z tvé klávesnice a mělo by se mě to dotknout...

Offline continuity
41805 příspěvků moje polička 29. května 2025 17:07

Mohučanka tak to jsem ráda. 

Offline barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 29. května 2025 17:08
Reakce na continuity:

termín v pátek v poledne, znamená u těchto typů v lepším případě pondělí rano. v tom horsim středa večer a dovetek co se rozcilujes, vždyť termín je až v pátek, máte nato cely den to dát dohromady. uz jsem to z nich škrabadla i ve čtvrtek v pět, když se to odevzdávalo v pátek v 10. O těchto lidech mluvím. Kdo to nedělá, nemusí si to vztahovat na sebe

​Takovou jsem měla v práci celou partu. Až teda na to, že "lepší případ v pondělí ráno" se rozuměl až to příští pondělí - následující po páteční deadline

Offline continuity
41805 příspěvků moje polička 29. května 2025 18:16

barbucha

řeklo se pátýho, jen ne kterého měsíce?

Offline brrr
12163 příspěvků moje polička 29. května 2025 18:53

Porada někdy na přelomu února a března. Obrací se na mně ředitel, že spolu napíšeme příspěvek do sborníku. Že má být do konce ledna. Letošního. Asi tak.

Offline Kokoska
34180 příspěvků moje polička 29. května 2025 19:10

continuity byly doby, kdy s terminem "patek rano" byla streda vecer luxusni predstih. 

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 29. května 2025 22:02
Reakce na 711990:

999 no pockat, ale to ze delas "all the work while crying" neznamena ze odevzdas pozde. Jen mas jinej time management. Ja jsem taky pokazdy odevzdavala a statnicovala vcas, terminy stiham, chodim vcas atd. Jen proste nekdy potrebuju vec nechat brutalne vyhnit a pak zacit pracovat vecer pred a delat na tom celou noc....

continuity ale nikdy bych do toho nenutila ostatni. 

​Vyhniť je škaredé. Ja tomu hovorím, že to potrebovalo dozrieť!

Offline 711990
18276 příspěvků moje polička 29. května 2025 22:26

continuity to bych v zivote neudelala:D Ale ja teda ani bezne lidem nevolam. Vetsinou se mi to odkladani stava u veci, u kterych vubec nepotrebuju vstupy zvenci. jako ruzny prezentace, konfigurace apod. 

Offline Samantha
3210 příspěvků moje polička 30. května 2025 08:26
Reakce na continuity:

barbucha

​Měsíc by ještě šel, u nás to kolega měřil na roky

Byl to jediný programátor z firmy, co pro "moji klientelu, resp. oblast" psal a on byl ta příčina, proč jsem z práce odešla. 

Offline barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:34
Reakce na continuity:

barbucha

​Asi tak Já to nakonec dělala jak dzizisketa, prostě jsem o deadline lhala až se mi z huby prášilo. 

Offline Karja
43831 příspěvků moje polička 30. května 2025 12:42

tak já musim pálit do vlastních řad. To se mi něco povedlo:D:D. Příští týden jedu na služebku, dvě hodky řízení cesta tam, dvě hodky zpátky, takže pruda...Tři dny se doma rozčiluju, co tam jako budeme dělat, že nemáme nic rozpracovaného, nemáme žádné podklady, jak je to neefektivní, že tam budem leda tak pít kafe a vykládat si. No jo, jenže já jsem ten člověk, kdo o ty podklady vždycky píše a shání je...a já jsem napsala co? Leda tak tady vám:D:D:DHahahahaha. Ty vado.

Offline Makara
3554 příspěvků moje polička 30. května 2025 15:19

Karja taky jsem se divila, že mi kolegyně nepotvrdila míting. No, jak by mohla, když jsem tu pozvánku neposlala. Ale vzhledem k tomu, že po ní něco potřebuju já, tak se teda sama důkladně pokárám.

Offline Karja
43831 příspěvků moje polička 30. května 2025 15:36

Makara no já se taky pokárala, že jsem uplně blbá. Jako normálně by mě to nezaskočilo, že zapomenu, ale pul tydne přemýšlím nad smysluplností té akce, když nemám nic v ruce a neřeknu si o to...no dobrý jako.

Offline viktorka_od splavu
48924 příspěvků moje polička 30. května 2025 16:00

no.. u nas od pondeli x-ta restrukturalizace, poslednich par zkusenych lidi okamzity vyhazov, vest oddeleni bude clovek bez vzdelani a bez zkusenosti z oboru. nasleduji x-te snimky pracovniho dne, prehledy pracovnich cinnosti atd atd. jen podotknu ze firma ma extremne vysoke zisky, rozhodne to neni z duvodu neefektivity. nasrat!

edit: a ted koukam, ze ani nejsem ve stiznostech!

Offline Samantha
3210 příspěvků moje polička 01. června 2025 07:55

Tak teprve dnes dokážu ocenit humornost situace, která se mi stala včera. 

Jedu z chaty domů v poledne (protože přijede jiný chlapík podívat se, zda mi provede úpravy v kuchyni, hurá), klikaté serpentiny v lese nahoru a dolů (lesy Brdy)  a proti mě ze zatáčky se vyřítí pán v šunce (jinak se to auto označit nedalo, ale do těchto cest auto ideální) 

Oba jsme se dodatečně lekli a zastavili. Ve zlomu zatáčky tak, že on na pravé straně kopec nahoru, já na pravé straně sráz dolů. Nezpevněná krajnice s hromadou listí a jehličí, na takové se nerada pouštím, zvlášť, když pode mnou je 5 metrů dolů. 
Tak jsem naznačila ( takové to - prosím, prosím - z okénka), zda by mohl trochu couvnout k sobě do kopce.

Nic. tak si říkám - ještě je čas, počkám. Čekali jsme asi 3 minuty, já si vyřídila některé hovory a pak za mnou auto. Z něj se vyhrnula z místa spolujezdce nějaká stařena a po ověření situace mi začala volat do okénka : "ženská, máte tam dva metry, my pospícháme, jeďte... " 
No snažila jsem se vysvětlit, že bych ráda trošku víc místa, že se takto necítím dobře a ona pořád: "ježíš, my pospícháme"  a pak se otočila na svého šoféra a volá "Mirku, vyfoť si to !!"

Včera jsem dost neocenila tu situaci, ale když si to tak promítám, tak pro mě to bude hláška měsíce

Ale víte, co mě překvapilo? Že baba byla na straně chlapíka, tedy, té emociální straně.

Že jí vůbec nenapadlo, že tam fakt nechci spadnout a že by stačilo jen trochu dobré vůle... 

Od pána, od ní, od Mirka (který přispíval řešení situace tím, že dlouze troubil) 

Offline Tabea
7671 příspěvků moje polička 01. června 2025 08:50

Samantha jak jste to nakonec vyřešili? A nebyl pán ze šunky ten řemeslník?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. června 2025 08:53

Samantha Já tomu teda asi dobře nerozumím, proč ten pán, kterého jsi míjela, nedojel. Pokud jste se potkali každý v jiném směru, proč nekopnul do vrtule a nejel dál?

Offline Kokoska
34180 příspěvků moje polička 01. června 2025 09:01

Samantha ja zas nerozumim, na co jsi cekala 3 minuty, proc jsi teda nesla tomu protijezdci rict, at couvne nebo odjede?