Kolega dostal od přítele parfém, na můj vkus je to dost sladký, ale pochválila jsem. A náš společný kolega to v poledne okomentoval: Tomáši, vždycky když projdeš, cítím Margotku. :D Tomu říkám dobrej dárek. :D :D
Čo vás dnes rozosmialo?
My máme teď zatapanou terasu oranžovýma tlapickama, holky si daly do palety tempery a kočce zrovna u té palety zalezla někam mezi dlažbu myš, takže se tam vometala vážně dlouho ... Ale to mám za to, že mě napadlo, poprvé za dva roky, že tu terasu vytru. To je prostě hloupost no:D
Nepochopila jsem všechny, ale některé jsou fakt boží.
https://thelanguagenerds.com/2020/punniest-store-names-that-were-thought-of-by-geniuses/
Vezla jsem na jednu akci kytky a tam docela zmatky a provozní neměl instrukce, tak jsem si sedla ven a dala kafe. Vedle u stolu se bavili dva muži asi tak odhadem 35 let, v čem zítra půjdou a ten jednen řiká: Asi si vezmu ten piskovej oblek a bílou košili a ten druhý; ten světlý si neber, vypadáš v tom jak náplast. :D Tomu říkám upřímnost.
Kan To je hrozně vtipný, že se směju nahlas:D:D:D.
Kan Náplast!!!![]()
Kan náplast ![]()
Ale taky mám šaty v barvě náplasti, sakra.
Pinot Noir Já mám šaty, kabát i gatě!
Vlastně I spodní prádlo. Tohle už nikdy nevyženu z hlavy.
Kan jezis, to je dobré. ![]()
Kan tohle už z hlavy nedostanu![]()
Dneska v M+S: Nedala byste si kapku prosecca? Já že ne, díky moc... Prodavačka nedala pokoj: Ale notak, jednu skleničku! Bych se byla vsadila že budete chtít, vypadáte na to! Hele já pro vás otevřu novou lahev, co vy na to?!
![]()
barbucha Jak to dopadlo, dala sis? :-)
Sweet Potato to je dobry
A nedala jsem jen pho real ![]()
Edit: tak už mi došlo i pho ![]()
Pani má odhad na lidi!
Rozosmial ma Ondrej Mlcak na Insta a rucnikova apokalypsa.
Máme teď u nás interaktivní výstavu pro děti, jmenuje se to Trnkova zahrada. Kamarád, který tam pomáhá u vstupu atd. mi líčil, že tam přišel nějaký starší pán a ptal se, ve které místnosti jsou ty stromky...a byl hrozně zklamaný, že to není "Trnková", tedy švestková zahrada a že si nemůže žádný stromek koupit.![]()
Bývá u nás Valašská zahrada, to je prodejní akce stromů, kytek, tak si chudák myslel, že je to něco podobného.
tv
a šel na to nakonec? Líbilo se?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje