Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Samantha
3210 příspěvků moje polička 01. června 2025 09:58

Kokoska Však já jsem na něj volala. I z okýnka jsem naznačovala. A když přišel ke mně, tak jsem mu říkala, že má za vedle sebe víc místa než já.

Kan Tak asi proto, že tam nebylo dost místa. Je tam místo tak na jedno a půl auta a když se někdy takto potkáme, tak jeden musí napůl do pankejtu což se mi právě na mé straně nechtělo. 

Tabea Nebyl , teda aspoň ne můj.

No nakonec, jelikož byli v přesile, tak jsem projela zrcátko na zrcátko podél šunky. 

Jen pořád nevím, kde bude moje fotka vylepena

Offline Kokoska
34180 příspěvků moje polička 01. června 2025 12:14

Samantha urcite budes na nejake strance "ridim blbe", jako ja na "parkuju blbe". Na parkovisti 20 volnych mist, borec se nacpal vedle me a fotil si to. Jako mela jsem kola na care, ale nebyl duvod, proc by nemoh zaparkovat o 2m dal. 

Offline Sweet Potato
39680 příspěvků moje polička 01. června 2025 19:10

Offline Karja
43831 příspěvků moje polička 01. června 2025 20:43

Samantha Jako hláška dobrá:D Situace nezáviděníhodná.

Mně se něco podobného taky stalo, úplně bylo vidět, jak se do toho typkovi nechce, jen aby si trochu neodrel auto, bylo to až vtipný, ale čekalo se, ze budu couvat do prudkého kopce se začátku, kde na mé straně byl sraz. Tak říkám, hele jako vůbec, couvá se téměř vždy dolů. Jenže on tam měl nějake eosti a hrozně se bál o to svoje auto, byl to nějakej takovej sportacek, zachránilo mě to, že za mnou dojely dve auta, Mirek to fotit nemusel, protože na projetí tam bez couvání toho typa místo fakt nebylo. 

Offline Karja
43831 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:03

Byly jsme s holkama v rybářství nakoupit dárek. Otevřely jsme, vesly sme a jak jsme tak kráčely kupředu, ten prodavač normálně se začal smát nahlas ale jako hodně, tak jsem se taky začala smát a říkám ,,no tak jako nevypadame jako váš klasickej zákazník no,. Protože bylo vidět, že presne tomu se směje. Ten týpek, se za celou dobu nedosmál, co nám tam vybiral nějaký věci, tykal mi, což jsem pochopila až při odchodu, tak jsem mu řekla ,,díky čau,, a mazaly jsme vysmátý všechny tři.  To že se mi vysmáli v rybářství mi paradoxně zlepšilo náladu na půl dne. Teď jsem na vážkách, zda tam už nikdy nevkrocit, nebo naopak tam chodit co měsíc:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2025 21:06

Karja no pravidelně vždycky před narozeninami a Vánoci Mně ta historka taky pobavila, muselo to být skvělý

Offline DruI
5443 příspěvků moje polička 01. června 2025 21:58

Karja Když budeš chodit každej měsíc, tak už to obsluze nepřijde tak vtipný. Nech si to v záloze, až si budeš potřebovat zlepšit náladu ;o)

Offline Karja
43831 příspěvků moje polička 01. června 2025 22:01

DruI Jojo, když se budu cítit pod psa, skočim si tam pro jedny červy:D.

Offline barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 02. června 2025 12:30

Dva dělníci, stavějící plot kolem přilehlých kurtů. Dostavěno, plot pevně stojí... a za ním jeden z nich, kterej pracoval zevnitř

Offline Janulik03
19835 příspěvků moje polička 02. června 2025 12:55

barbucha treba mu hodiť raketu, loptičku nejakú nájde

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 02. června 2025 13:31

barbucha Počkej, to tam není branka?

Offline brrr
12163 příspěvků moje polička 02. června 2025 13:46

Isca Je to velmi soukromý kurt

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 02. června 2025 13:53

brrr Jakože se na něj budou dostávat vrtulníkem?

Offline barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 02. června 2025 18:15

Isca 

Určitě je, ale vypadalo to že od ní nemaj klíče

Offline Kokoska
34180 příspěvků moje polička 02. června 2025 18:19

barbucha a jestli neumrel, tak tam prelejza ten plot dodnes

Offline Myrtila
5085 příspěvků moje polička 02. června 2025 18:32

Šla jsem okolo maminky a školkového chlapečka, co malovali křídami na chodník, a slyším maminku: "to asi nenamaluju... protože nevím, jak vypadá plankton" úplně jsem s ní soucítila, u nás to je totéž, jenom po mně dítě vyžaduje součásti motorů 

Offline Sweet Potato
39680 příspěvků moje polička 02. června 2025 21:21
Offline Tabea
7671 příspěvků moje polička 03. června 2025 18:47

Dneska jsem se půl dne smála sama sobě. Dcera si často stěžuje, že jí spolužák Borni (čti s němým r) pořád něco provádí. Včera večer mi píše matka spolužačky, jestli Mbuani taky dceru otravoval. Já na to , že ne, že ji zlobí jen Borni. A ráno jsem po dvou letech při výslechu náhodou zjistila, že Borni, kterého znám jen z doslechu a Mbuani, jeho jméno znám z písemnosti, je jedno a to samý dítě. 
Další pobavení mi přichystala kolegyně z jiný části Německa, když se na callu ptala, jestli někdo nemá nějaký tipy, že jede do ČR auditovat dodavatele. Nikdo nic, tak jsem se ptala, jaký ISO, protože jsem myslela, že chce tipy k tomu. Tak ne, chtěla tipy, jak se v Česku chovat, co si obléct a na co si dát třeba při rozhovoru pozor.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. června 2025 19:30

Tabea Já říkám: Hlavně se jim nedívej do očí! :D :D :D  A byli u nás amíci a někdo jim říkal, že mají zdravit, když přijdou na pracoviště, tak asi tucet borců půl hodiny na všechny strany: Ahooooj, ahooooj, ahooooj

Offline Tabea
7671 příspěvků moje polička 03. června 2025 19:41

Kan

Možná jsem ji mohla aspoň poradit kabát ke slepicím a batoh na břicho.