Tabea To neznám. U nás je vždycky hrozný haló když přijede někdo z Ameriky, natírá se tráva na zeleno, hledá se dokumentace i k splachovadlům na wc, všichni totálně připosraní a do toho telefon: Už jdou! Pár šílenejch lachtanů začne zmateně pobíhat ze skladu do měřící místnosti, potom na plac a do laboratoře, vytváří zbytečnej chaos a zmatek. Do toho někdo najde nějakou dílenskou zakázku bez zpětného sledování a křičí: Co mám dělat? Tak říkám hodně ironicky: Utíkej se schovat a když je potkáš, nedívej se jim do očí! :D :D
Čo vás dnes rozosmialo?
Tabea
to je vtipný s tím spolužákem
TabeaObojí výborný, ale batoh na břicho nejlepší;-)
To tak chcete s kamarádkou pohovořit o programu Erasmus, a místo toho z vás vypadne... ano, uhodly jste, orgasmus!
Aneb ze série freudovských uřeknutí.
Sweet Potato ja som zas dnes na edupage citala spravu:
... bude sa uzatvárať zber papiera za tento školský rok. Následne budú vyhodnotení najlepší žebráci.
Jo, bolo tam zberači :D
Mrakoplas No, to není ani daleko ![]()
Tabea Haha, to je jako Ross z Přátel, když žádal o grant a nedokázal vyspelovat Mbosco...![]()
Hele, ale to chování v Česku je docela hustá historka....taky mě hned napadl batoh na břicho, ježiš, to je nesmrtelný!!!! ![]()
Sweet Potato Kdo myslíš, že blahé paměti prohlásil do éteru "a pojďmě se podívat, jaké dnes bude pičasí...." Dlužno dodat, že to opravdu bylo spíš pičasí než počasí a že se to ujalo na věky.....![]()
Vykouklo na mně video, jak ze staré bundu ušít tašku na kočku. Stopáž šití celé tašky je jen o něco málo delší než záznam toho, jak kočku do tašky cpou ![]()
Garfie Já před lety do mikrofonu na jedné akci 150 lidí řekla: To bylo k organizačním věcem všechno a nyní už pojďme souložit. Mělo být soutěžit.
Kan
Au, taky dobrý!!
Sweet Potato já jsem si jednou přečetla v diplomce "živoucí orgasmus" místo "organismus". ![]()
Kan Předpokládám, žes sklidila zasloužený potlesk!
![]()
Poslal mi manžel, nová velká průmyslová budova, kočka se prošla několik desítek metrů ![]()

Haha, klasika! Už od antického Říma ![]()
My máme na hradě v kapli cihelnou dlaždici s otiskem psí tlapky. Barokní.
dzizisketa to je super, nemas nahodou fotku?
dzizisketa To by mě taky zajímala fotka ![]()
Tady to prý už taky bude nafurt, už to zatuhlo ![]()
Dokáže si pak to zvíře očistit tlapky?
Kokoska dikybohu ano, taky mame pod podlahou sadu otisku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje