Chtěla jsem v konverzaci vyhledat radu, který že to fén je tu doporučováno. No tak vyjelo mi asi milion příspěvků od a na Potrefenáhusa ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Makara
A poradila?
Makara Mně začíná fén taky docela smrdět, určitě shoří v nějakej čas, kdy budu muset do dvaceti minut vypadnout z domu:D:D. Tak pak dej vědět, k čemu ses dobrala. Asi ten parlux tu hodně psali, ne?
Sweet Potato chvilku mi trvalo, než mi došlo, co je špatně. No neměla jsem nervy, se tím probírat
.
Karja objednala jsem Solis na dřívější doporučení živé kamarádky. Je tedy dost těžký, ale výkonný. Je pro syna na vysoušení, ne na tvarování účesu, tak ta váha není problém. Dcera ho má už 5 let a ty dlouhý vlasy to fakt zvládne docela rychle.
Sweet Potato ja tezko ![]()
Mne fen taky smrděl delší dobu, koupila jsem nový . Myslím , že dobrý .

Makara Já také netvaruji,jen to profoukám bez kartáče, hlavní je ten výkon, aby to netrvalo dlouho.
Karja Ten mám, je rychlej
Zdravim dzizisketa . Svatebni lod narku pobavila
Bavte se!
dzizisketa narazila jsem na upoutávku na netu na festival, kde bylo i o svatbě a říkala jsem si, jestli jste to vy .. a ono jo
Sestře hodně štěstí! Užijte si to!
Osmiletý syn mi líčil spor s kamarádem, hráli fotbal. A nakonec říká:" A víš, jak to dopadlo?" "Nevím, řekni." Syn:" A můžu to říct?" "Můžeš." Syn:" Prostě jsem se na to úplně vysral a odešel jsem pryč."![]()
Ale smála jsem se jen v duchu, bylo mu trochu do breku.
Cim dřív se toto řešení naučí, tím líp;-)
Dneska mi dcera na koupališti rika ,,mami podívej se zebra,, tak si říkám, aha,aha, to jak se ceri ty kruhy na hladině tak to dělá takové barevné vlny, ta je teda vnimava..a nahlas ,,jojo, no vidíš to zebra,, a ,,mami, proč si to někdo takhle blbě stříhá?,,...kruhy na hladině totiž ceril takovej pan s kratšim čírem od čela až na krk:D
Karja haha, přesně takhle syn jednou jednoho pána komentoval. Mami, podívej! Ten pán vypadá jako zebra!![]()
Karja
Zabilas...! Kolik je těm tvým Amazonkám..? Já je mám furt za miminka..![]()
Dcery třída jela na výlet do Prahy, jako oni jsou venkovani hadr, do centra Prahy se určitě dostalo kdy absolutně minimum dětí... No a paní učitelka nám poslala nějaké fotky, mimo jiné z metra, ale na té fotce je vtipné, jak tam ti okolosedící lidé jindy zabraní do mobilu koukají celá řada jedním směrem někam do toho chumlu dětí, a jedna paní je i dost vykulená s pokrčeným čelem...tam asi byla nějaká show:D. Batohy na břiše teda nemaj ale.
Karja Školní výlet vzbudí vyděšené pohledy na zastávce hromadné dopravy vždy. Se děsíš, že se s nema budeš mačkat
To neni venkovem.
notna Tohle již bylo ze samotné přepravy, nikdo jim na klíně naštěstí neseděl:D Ale to zachycení udivených pohledů sjednocených na jedno místo do toho chumlu bylo prostě vtipné. Celá řada:D
Karja no jestli pani ucitelka znelym hlasem zavelela "Deti, usmivat se, halo, Pepicku a Karjova, divejte se sem!" tak bych se podivala taky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje