Evaeva no nešel.
ale já tam jdu s dětma zítra!
Čo vás dnes rozosmialo?
tv my to tenkrát prošvihli v Plzni. Tak ať se vám líbí.
Evaeva
diky, těším se.
Evaeva Teď máte Trnku i v Praze, ve Ville Pellé ![]()
Myrtila jo, to jsem slyšela. Ale ještě nezkoumala, to není ta zahrada, ne? Nevím právě, jestli je to pro děti. My se tam brali, tak by bylo hezké je tam vzít. (Ona ta zahrada v Praze potom, myslím, byla, ale to jsme taky prošvihli
)
Evaeva Mělo by to být takové souhrnnější z Trnkovy tvorby. Někde jsem o tom četla.
To jste měli moc hezké místo svatby ![]()
Náš bývalý pan premiér ohlásil rozvod s Janičkou.
berush Ale ale.
Briketa. Tak jsem se dlouho nezasmala.![]()

Moje děti dnes měly prezentaci o studiu na mezinárodní škole v Japonsku pro studenty ve škole, kde učí moje ségra. Bylo to v rámci hodiny angličtiny, takže anglicky a učitelka jim řekla, že děti nerozumí česky. Bylo to super, povedený, vtipný, kluci kladli zajímavé otázky (byla tam jen jedna holka) a úplně nakonec se jeden kluk zeptal, odkud děti vlastně pochází....a dcera říká česky "no my se narodili v Olomouci...."
Reagci těch kluků a výrazy obličeje bych vám fakt přála vidět!
Garfie to muselo být vtipné
.
Máš fakt šikovné děti.
Garfie to je bezva napad, priblizit ceskym detem, jak to chodi na takove skole v Japonsku!
To bylo od paní učitelky zlé ![]()
Paní učitelka je fikana.
Měla jsem dnes sraz se svou nejlepší kamarádkou, kterou mám od nejútlejšího dětství. Šíleně dlouho jsme se neviděly (práce, mateřská, druhá mateřská, práce, služby). Potkaly jsme se v Praze na obědě a protože nám to zdaleka nestačilo, šly jsme ještě k Myšákovi na špičku a kávu. Všechno bylo báječný, ale stále ještě něco chybělo, když se ozval za barem důvěrně známý zvuk špuntu od šumivého vína. Jako na povel jsme se obě zarazily, podívaly se na sebe a strašně se rozesmály . Ten moment, souznění, rozpoložení a chuť... simultánně. Ještě teď se uculuju, když si na to vzpomenu. A přitom to zrežíroval jen přítomný okamžik.
marieu Jo, nic totiž není nad to mít takovouhle spřízněnou duši❤️. Já mám jednu kamarádku s kterou si strašně rozumím, vidíme se málo, ale vážím si každé chvilky, co spolu strávíme. Čím jsem starší, tím vidím, jak je těžké někoho takového mít;-)
Karja to je úplně přesné, mám to stejně.
marieu to je tak krásne popísané. A vcelku vzácne, také stretnutie vždy pohladí dušu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje