To je tzv. univerzální školní příprava - určená pro rodiče i učitele![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Někde je tu češtinářské vlákno, ale nemůžu ho najít, tak sem - ze školního bulletinu, což mimochodem paní učitelka vyslovovala [buletyn].
tak došlo i na mě, konečně jsem i já dostala tu podvodnou SMS...
rozesmálo mě to velice - nemám děti!!! ![]()
Mami, mam rozbity mobil, ted pouzivam tohle cislo. Napis mi prosim na WhatsApp https://wa.me/420737506347
RoSa Gratuluju. Včera mi přišlo totéž. Nahlásilas to operátorovi?
RoSa To přišlo nedávno i dceři, je jí 17. Mladší jí říkala, jsem nevěděla, že máš dceru, a ona...já taky ne. Jsem asi jediná z rodiny, komu to nepřišlo![]()
Sweet Potato ráda bych to někam nahlásila, ale netušim kam a jak?
mirajo tak on to může být i syn... ![]()
RoSa Toho snad taky ještě nemá![]()
rozesmálo mě to velice - nemám děti!!!
Mami, mam rozbity mobil, ted pouzivam tohle cislo. Napis mi prosim na WhatsApp https://wa.me/420737506347
Mně přišlo ještě něco o úroveň výš - z čísla osoby, kterou znám, žádost o půjčku. Ovšem jelikož si s danou osobou vykám, a ta zpráva na WA mi tykala, bylo to taky jasné hned. Kontaktovala jsem dotyčnou osobu jiným způsobem s tím, že jí asi někdo hacknul číslo/účet, tak to nějak vyřešila. A taková Česká spořitelna mi píše "ze své adresy" podvodné emaily, které i vypadají věrohodně, kdyby mi nepřály k narozeninám zcela mimo termín
Sweet Potato ráda bych to někam nahlásila, ale netušim kam a jak?
Taky by mě zajímalo, jak to případně ohlásit.
RoSa Operátorovi. Mně to přišlo z Info, z kterého obvykle chodí upozornění na slevy nebo termíny u domtorů. nevím, jak tobě. T-mobile má na stránkách postup. Přeposlat na 7726. Plus pripojit zprávu o tom, kdy a na jaké č.to přišlo.
rozesmálo mě to velice - nemám děti!!!
Manželovi to přišlo ve chvíli, kdy stály všechny tři dcery vedle něj
Tak dotyčnému napsal F...you! Zatím se znova neozval.
Archivářka jo, druhej den to pak přišlo mamce: ona sedí u PC, já stojim u dřezu, a SMS "mamí, mám rozbitej mobil..." ![]()
tak už jsem tu SMS přeposlala, O2 má 720 002 002...
jinak pro všechny operátory je společné 7726
Vy se tomu smějete, ale zřejmě to funguje. Kamarádky máma se chytla a jediný štěstí bylo, že měla nastavenej limit na převody 1000€, jinak by poslala ještě víc.
Uz je to teda urcite dva roky, spis víc.
A to jí kamarádka nikdy v životě o peníze nepsala.
dzizisketa lámu si hlavu, jak se česky řekne bulletin. Vůbec netuším. ![]()
Tabea něco jako zpravodaj?
Tabea Oběžník? Ne teda, že bych to někdy použila![]()
Pinot Noir mirajo ja vím význam, ale nevim, jak bych to česky vyslovila. dzizisketa se diví, že učitelka říkala "buletyn". Jak se to česky vysloví? Byletyn? Byletán? Buletin?
A co "menu"?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje