Mrakoplas nevím, odkud to vzali, ale naši kluci na sebe aktuálně pořvávají son of a biscuit eater ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Mrakoplas No to je hezký, sanovabič, to zní tak hezky (jiho)slovansky na první dobrou![]()
Pinot Noir
u vás je taky veselo!
Pinot Noir tak to je celkem dobra varianta ![]()
Pinot Noir Haha, a já už si říkala, že s hafol jsem jediná! ![]()
Jinak teda co fakt nesnáším a je hrozně používané je ten konzert. To mi pokaždé úplně rve uši, zvlášť když to používá tak 90% muzikantů. Původně jsem si dokonce myslela, že je to jen nějaká rockerská hantýrka, ale ne.
Garfie ten hafel a hafo a tak - nemohlo by to být spíše odvozené od "handfull"? Ale jak se to sem dostalo, to bych vysvětlit nedokázala.
andulka01 jenže to je množství, které se vejde do dlaně, hrstka, malé množství, pár (lidí třeba)... a ne HAFO! ![]()
RoSa Ale tak handfull nebo Handvoll, že..![]()
RoSa ne, je to to same co prehsle - vic nez hrsle (hrst), tedy mnoho![]()
Jazykovědma taky nechápe, jak se z "málo" stalo "hodně" ![]()
jo a tady ještě
No prosím košťata. :P :P :P
Aranel a jestli už nebyl zmíněný- tak přidávám levorver
Aranel a jestli už nebyl zmíněný- tak přidávám levorver
Chvilku jsem přemýšlela, jestli tohle patří k debatě o málo známých půdokryvných keřích...
andulka01 jenže to je množství, které se vejde do dlaně, hrstka, malé množství, pár (lidí třeba)... a ne HAFO!
Jsem čekala, kdy se taky ozveš, němčinářko! ![]()
Jazykovědma taky nechápe, jak se z "málo" stalo "hodně"
A Mirečkovo habakuk
To sedí! Tady je koukám Mireček každej druhej ![]()
clothilde tak já ještě přidám lahůdku - v jedné rodině u nás ve vsi všichni říkají "pleumatika"
Dcera právě popisuje historku, jak přišel ucitel anglicke konverzace (American) suplovat vytvarku. Zkoušel něco začít, pak se pidíl se po ucebnici a po 15 minutách se přiznal, že neví, co znamená VV.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje