kostky jsou v mým mozku jen dřevěný
![]()
, kostky jsou v mým mozku jen dřevěný
Přesně! My říkali duplu prostě lego, teď říkám většinou malý a velký lego
, Duplo jen výjimečně
Evaeva Já taky říkám velký a malý lego :o)
A kostky nemusí být jenom dřevěné, ale prostě je to něco, co se jenom staví na sebe a nemá to žádný spojující prvek.
DruI tak
akorát mně nenapadá, že bysme něco takového měli
letfenixa a ako tomu vravíte vy doma?
Janulik03 puzzle [pazl]
Ty kostky jsou vtipný, ty co jsme měli my obsahovali cca 80 dílků a kostky tam byly reálně tak tři. ![]()
letfenixa lebo ja som nikoho, okrem tu čo čítam, nepočula ešte to vysloviť inak ako pucle.
letfenixa lebo ja som nikoho, okrem tu čo čítam, nepočula ešte to vysloviť inak ako pucle.
![]()
mi to připomíná dávnou diskuzi o jojobovem oleji. Prý se to správně žožoba. Nicméně říct to někde nahlas tak samozřejmě nikdo netuší o čem mluvíš![]()
viktorka_od splavu tak mne vadí aj anglické hlaskovanie v slovenčine, úplne z toho rastiem. Nie že by som nerozumela, ale nechápem prečo. Teda nie tie anglické skratky, ale už som počula aj na pošte anglicky hlaskovat priezvisko typicky slovenské ![]()
viktorka_od splavuVzhledem k tomu, odkud pochází, by to klidně mohla být i chochoba.
Sweet Potato mohlo by to byt kdeco, ale rec pouzivame proto, abychom si rozumeli. az pojedu nakupovat kosmetiku do jine zeme, tak si zjistim jak se to jmenuje u nich a jojobu jim cpat nebudu:-))
Janulik03 Fakt jo? To mi přijde už úchylný.
Jinak to hláskování po mně chtěl borec v zásilkovně, ale on to chtěl u toho hesla. KN3OP, tak jsem se ho zeptala, co nechápe na KáeNtřiÓPé. Jako proč budu 4 písmena a jednu číslicí diktovat Ká jako kámen, en jako noha, tři jako tři čuníci, Ó jako obloha, Pé jako pitomec...
Kan fakt jo, mladé dievca. No asi už nepoznajú naše hlaskovanie, musíš anglické ![]()
mi to připomíná dávnou diskuzi o jojobovem oleji. Prý se to správně žožoba. Nicméně říct to někde nahlas tak samozřejmě nikdo netuší o čem mluvíš
nebylo to spíš hohoba? ![]()
Tabea to uz fakt nevim, ale byla to sranda:-)
Kan teď jsem si vyhledala českou hláskovací tabulku, o jejíž existenci jsem dosud netušila. A dost mě pobavilo ď jako ďáblice, než mi došlo, že jsou to ty Ďáblice.
A co chtěla?
Kilo November Three Oskar Papa?
![]()
Jinak Kája Nina 3 Oskar Petr říkám já, je to srozumitelnější. Ne že by zrovna v zásilkovne šlo o život, ale nemusí se to říkat 3x
Kan Tři čuníci ![]()
Teda žožoba/chochoba/hohoba nebo co neříkám, ale kombuču už jsem se naučila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.