Tabea Jo, Japonec, starší pán. Normálně jen jsem to teď otevřela a znovu jsem se rozesmála...
Ještě jak je to zmuchlaný!
Čo vás dnes rozosmialo?
Ale pozor, baťoch už v roce 1918 v časopise Naše řeč!
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=380
Garfie
umiram!
Posíláme písničku.
Šel sem toť na besedu, zdá sa mi, že ve středu,
tma bylo jak - šak vy víte, v tej pod nohy nevidíte.
®: Tož zakopl sem o ježka cestú k súsedom,
ani nevím dodneška - splétl sem to já anebo on?
Potrefenáhusa Hezký, dík.
Teď jsem se několikrát zkoušela dovolat k jednomu doktorovi. Jednou to nikdo nevzal, pak to dvakrát asi típli, potřetí naskočil vzkaz ze záznamníku ještě od původního majitele praxe, ten už je minimálně rok pryč. A prý jestli nemůžu čekat na telefonu a mám urgentní záležitost, mám poslat fax. ![]()
Tabea fax![]()
Tabea Ty jsi ještě v Japonsku? ![]()
Garfie ne, už si fixuju doma víčka izolepou, abych udržela otevřený oči. ![]()
Včera se nám ten let z 14:05h protáhl o 45 minut a já se bohužel nebudím podle toho, kolik jsem naspala hodin (jako můj muž) ale podle vnitřně nastaveného času. No, aspoň zítra na první den školy nezaspíme. ![]()
Garfie mývalové jsou roztomilí, ale tak nějak jsem chytila přístup kámošky v USA (kde fakt škodí a berou je tam trochu jako krysy třeba... ). Krysu si přikrmovat nechceš... ![]()
Pavlena No jo, to je jako pampelišky, taky jsou krásný a přitom je v zahradě nechceš. ![]()
Pavlena nebo holuby..
Garfie já pampelišky chci..! krmím jima želvy, dokonce si pěstuju pampelišky v truhlíku..! ![]()
viktorka_od splavu no přesně..!
Garfie pampelišky jsou úplně ok, mývala bych nechtěla ani omylem
Garfie pampelisky klidne, vitam cokoli zelenyho, i jetel a sedmikrasky, coz zahradkari berou jako plevel. Ale mit nekde u domu hada, stehuju se!
Ale pozor, baťoch už v roce 1918 v časopise Naše řeč!
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=380
Díky! S nadšením jsem početla. I ty "přilehlé" články.
Pavlena Ty si pěstuješ pampelišky v truhlíku?
To je fakt roztomilý!!! :-)
Kokoska Haha, to jsme měli takovou soutěž s kolegou z drama kroužku, bydlel kousek ode mě a pořád jsme se trumfovali, kdo má na terase horší zvíře, dlouho jsme vyhrávala s těmi šváby, ale pak jednou našel na terase hadí kůži.....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje