Tabea
Možná to ani nebyla Japonka, jestli byla takhle vtipná!
Ty jo, tak doufám, že ti bude lépe a zvládneš let v pohodě. Držím pěsti!
Tabea
Možná to ani nebyla Japonka, jestli byla takhle vtipná!
Ty jo, tak doufám, že ti bude lépe a zvládneš let v pohodě. Držím pěsti!
Garfie muž ji prý na to řekl, že nechce ramen, ale lék, ale to už nerozuměla, takže netuším. ![]()
Už je to lepší, ale štve mě, že ztrácím den, kdy jsem toho mohla ještě dost stihnout.
Tabea To fakt naštve, hlavně takhle na konci!
Tabea at je ti hlavně brzy lip.
My máme třídní důvěrnici. Sama se vyjádřila, že je to děsný výraz, ale už jí to nikdo neodpáře.
Pirátská kopie VHS z 80. let. Přisprostlé tancování ![]()

salvia co je spatnyho na baťohu? ![]()
Potrefenáhusa Což o to, baťoh by snad ještě šel, i když i to ť tahá za uši, ale baťoch... Pro mě je to téměř obdoba namáčení pečiva do nápoje. Nevím proč, ale obé mi vyvolává fyzickou nevolnost. Ale to je můj problém, nikoli problém mluvčího.
Potrefenáhusa mně baťoh taky roluje nehty, nikdy bych to nevyslovila.
salvia a jak vyslovíš H na konci? ![]()
Potrefenáhusa to mas jak s tim plakatem...podle me to proste zni stejne, kdyby nekdo rikal batoH, budes mit pocit ze se dusi![]()
Máš pravdu, v češtině znělou souhlásku na konci slova nevyslovíš bez úsilím respektive není to normální. Ale v ostatních pádech ...měli jsme spolužačku, která říkala "s baťochem, do baťochu atd."
Anaj jako vážně?
Tak to jsem v životě neslyšela
Naprosto vážně. A byla to neobyčejně chytrá dívka, nadaná na matematiku i jazyky, uměla jich několik. Asi nějaká rodinná libůstka nebo interní žert, tahle výslovnost, jinak mluvila naprosto normálně, proto mi tahle výslovnost tak utkvěla a teď se v souvislosti s výše napsaným vybavila.
salvia Dík za objasnění slova hafo, je zajímavé, jak se na internetu šíří ta "lidová etymologie" o původu z handful, respektive té německé obdoby téhož.
Anaj takhle vyslovovat jsem to nikoho neslyšela, takže to mě netrápí. Mně se navaluje z toho ť uprostřed.
Anaj jo, to bude něco rodinného
Anaj takhle vyslovovat jsem to nikoho neslyšela, takže to mě netrápí. Mně se navaluje z toho ť uprostřed.
A v té kombinaci je teprve síla, to mi věř
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.