To by člověk neřekl, co všechno patří ke kadeřnické výbavě![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
EDITH4B ja naposledy studenú vodu a opakovať to nemusím, prestala tiecť teplá voda po nanesení farby ![]()
EDITH4B ja naposledy studenú vodu a opakovať to nemusím, prestala tiecť teplá voda po nanesení farby
To se mi taky párkrát stalo, ale nemyla jsem studenou vodou, ohřála jsem si ji v rychlovarné konvici ![]()
Pobavilo ma, že kolegyni jej milenec druhýkrát pochválil outfit, (teda 2 rôzne) a ja som jej na oba povedala, že sa mi to nepáči ![]()
Dneska jsem dala dceři telefon, ať za mně napíše zprávu, když jsem řídila, a ona se mě ptala na kterou stranu se píše D. A já jsem to nějak nepochopila a prostě jsem řekla, že na pravou, tak napsala třem kontaktům v různých obměnách, že jebeme na vyrábění, či jebeme domu a tak...
Karja , to je dobré. Synek zase napsal do školního sešitu "Jaro přijebe brzy."
Karja
neeeee!!!
Jj hlavně mě fakt pobavilo, že já si vzala ten mobil za tři hodiny a ona šťastná, že dostala takovýto úkol a příležitost rozposlat smajlíky, tak napsala během odpoledne tatovi, segře i babičce. Mně to hrozně rozesmalo, pak jsem měla celou dobu chuť říct, takovou tu klasiku, ze za 5 minut jebeme domu:D

Karja jejda, asi uz nikdy nepouziju slovo jedeme :)))
stes ne, to je kvuli pilotum jednokolek (legislativne jsou to chodci)
viktorka_od splavu aha, díky za objasnění...tak to beru, ale jako na první dobrou mě to pobavilo
stes "kalí vodu Vojtěchu, kalí vodu", čiže schvália takúto p*čovinu (alebo dve pohlavia v ústave), aby odviedli pozornosť od svojich káuz. Lebo tento nezmysel sa nedá nijako vymôcť.
chia to je pochopitelný....ikdyž by mi absolutně nepřekvapilo, kdyby si nějaký měšťák chtěl spravit svoje ego na někom, kdo sprintuje na bus...
stes len ako by to odmeral/dokázal? Tachometer na topánkach nemám. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje