Kokoska Tělové legíny by měly být zakázané.
Čo vás dnes rozosmialo?
Holky by nemely nosit kratkou bundicku s telovyma kozenkovyma leginama. Fakt jsem na ni par vterin trestila oci a premyslela, jestli ma nejak omylem zahrnutou sukni nebo se vsadila, ze na autobus prijde naha
já myslím, že jakýkoliv kalhoty tělový barvy by se měly zakázat. ![]()

Koupila jsem nový povlečení a jeden detail mi znepokojivě připomíná demogorgona![]()

Andreji...?
OliveOyl tohle udělá každý jeden Slovák.
Já se z motýlů směju taky, ale tuhle jsem v hospodě řekla dvě bedle, ještě cizím lidem. Chlapi se začli smát, že jsem určitě z Moravy. Prostě se musím naučit každé jedno slovo.
continuity bedle sou v pohode![]()
continuity Bedle jedlé. ![]()
Bedle jedlé řízkové![]()
jerry neboli šnycle z bedle![]()
Jistě...ať jsme světoví![]()
Sweet Potato já mám radši knedle...
OliveOyl Ty podávaj vedle
Já byla dnes objednaná ke kadeřnici a ona mi zavolala, že jí nejde proud. Ale řekly jsme si, že to nějak dáme :-). Největší problém byl samozřejmě fén. Ale ona se domluvila vedle v butiku, že mě tam může přijít vyfoukat. Jenže v okamžiku, kdy jsem s mokrou hlavou vyběhla na ulici, tak jsme na dveřích našly, přijdu za 10 minut. Takže poslední záchrana, hospoda 4 cenové skupiny vedle. Přijali nás vlídně, zásuvka byla u výčepu, štamgasti si posunuli židličky, někteří přistoupili blíže a se zájmem sledovali, jak mi suší hlavu difuzérem :-)). Já v předklonu, pohled pro bohy :-). Asi to tam budou řešit celý večer :-).
jerry No to teda :-). Byli strašně milí, ti by se mi na účes složili :-).
999 to je super historka, vidím to v živých barvách. ![]()
999 skvělá historka
Bez proudu nebo s havárií vody mám v kadeřnictví za skoro třicet let praxe spoustu zábavných příhod
V nedávné době střih s čelovkou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje