Namiestotoho, aby som šla spať, tak tu navnadená vedľajšou diskusiou prezerám Zara web a hľa...
Profesor Snape...

Namiestotoho, aby som šla spať, tak tu navnadená vedľajšou diskusiou prezerám Zara web a hľa...
Profesor Snape...

A našla som aj Largeovu neter:

Já vím, co jsou pumpky.
Já vidět tu známku samotnou, tak si řeknu "hustý, Hejnová má známku". A to nejsem žádnej velkej sportovní fanda, většinou si čtu sport jen z titulků na netu. Navíc, když to odhalili po nějakym doběhu ve Stromovce, kde byla ona jako patron.... no možná na něco trochu zapomněli, kdyby jí oslovili předem, tak jim na to ráda kývne.
U ČP mě to vůbec nepřekvapuje, vede to banda diletantů, marketing obecně na houby, ten prodej doplňkovejch předmětů to je neskutečná ostuda, BTW nejvíc si libovali, když mohli prodávat cigarety, kšefty rostly jedna báseň, služby no comment, jestli to nezprivatizujou co nejdřív, bude to neprivatizovatelný.
No je to trochu zbytečný. Asi pro každýho je čest být na známce a rozhodně by to udělal zadarmo, podle mě je to fakt chyba hodná primitivů.
Jen ať solí, v rádiu se k tomu vyjadřovali tak, že má dosti slušný šance s žalobou uspět, podle mě jednoznačně, tuplem když se k tomu management postaví jako ke všemu - z cizího krev neteče. Mohli jít na mimosoudní dohodu, měli předžalobní výzvu, teď ať si užijou ostudu.
Víš co, ale ještě si představ jí, jak musela čumět. Jela do stromovky, že se teda nechá vyfotit, polije to šampaňským, dostane nějakou tu kačku nebo boty na běhání a najednou kuk na známce ona:-D.
s tim bude to, ze CP bude muset dodat graficke podklady. nepomohlo by, ani kdyby obrazek zrcadlove prevratili. proste se to nedela.
jinak dnes jsem musela dlouho rozdychavat kolegu, ktery dal moji fotku na nejaky report a nevim co s tim delal, ale z obliceje mi udelal mesicek. proste mu to nevychazelo do toho tvaru, co potreboval, tak roztahl na sirku. zabit malo.
já ráda ty dětský)))

Ou

Profesor Snape je super a jak mu ty saty slusi![]()
Přihlásíš se na moderátorský kurz konaný 24.12.? ![]()
Já klidně!:-)
Mutziputzi mně by strasne zajímalo,jak ten Soukup přišel k penězům,protože něco tak hloupyho aby člověk pohledal. Ale vlastní blbostí se snad peníze moc vydělat nedají,nebo..? ![]()
Dadoo ja myslim, ze nebude blbej, jenom proste neni moderator od prirozeni a humor v apatyce taky nekoupis![]()
Mutziputzi On je naprosto nereálný, nesoudný. To je příšernost.![]()
Tak aspoň něco pro zasmání.. ![]()
https://www.facebook.com/GoAnimalsOfficial/videos/1801297596584490/
Asi bych tu nemela travit tolik casu. Rano otevru idnes a rikam si, proc je na hlavni strane parfem ![]()
![]()

tak ale jsou jedinci kteri ani jiny "parfem" nepouzivaji:P
"To jsem si neobjednal......"

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.