Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 21:31

Dneska mě notně rozveselila zřítelnice... resp. moje tupost aneb ztraceno v překladu.

Přála jsem jí přes sms "hezkou Lucii" (svátek, kterej u nich mocně slavěj) a dost mě udivilo, že mi přišla odpověď: Kdo to je? Tak jí píšu, že přece dneska mají ty oslavy, jak to že to neví?... vzápětí mi přistálo v mobilu: Já vim, ale kdo je Lucie? A za pikosekundu ještě totéž pro jistotu (pro blbý) velkejma písmenama. Než jsem vypotila další nechápavou odpověď, mobil rovnou zvonil. Na druhým konci zřítelnice - úplně jsem ji viděla, jak s nervama na pochodu vzteky poskakuje: Já potřebuju vědět, kdo to je! A to mi konečně došlo, že se dotazuje na konkrétní světici  

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 23:47
Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 23:55

barbucha To dítě nemá internet? 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 08:51

Kokoska 

No,  však moje odpověď taky zněla: "Google!"  

Asi si to malé nebožátko doteď myslelo, že babi je chytřejší než celej internet! Sice bych byla vypotila i něco vo italský mučednici (však martyr je mezinárodní výraz), ale hrozilo, že zřítelnice mezitím pukne 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 11:38

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 14:07

Mutziputzi přesný! To letos máme taky! Slibuju, jak tu jsem, že před tu fotostěnu nevlezu!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 14:10

Karja To je strašnej nešvar, hrůza hrůzoucí, vyhodit bych se nechala než se účastnit!

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 14:43

Mutziputzi Já se tam chodim nažrat, to je jasný, plus mám v práci pár přátel, se kterými se stýkám i mimo ni, tak to beru jako párty s nimi. Kdybych všechny znala jen pracovně, tak bych účast zvážila dle urovně cateringu:-D. Letos to tam jdu teda vyloženě jen v roli pozorovatele, hádám, že pak můžu napsat podobnej status.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 21:24

Vyjadrenie mojej dcéry počas výchovného rozhovoru na tému "pokreslené lavice":

"No pozri, každý si nejako označuje teritórium, psi ocikávajú pätníky, ja kreslím po laviciach a ty si ho označuješ parfémovou stopou."

Online viktorka_od splavu
49306 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 22:53

slniecko máš geniální dítě!

ale to asi pro tebe není žádné překvapení...

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 22:57

slniecko Dcera je svéráz :o)

Já bych se na ty děti za pokreslené lavice snad ani nezlobila. Kamarádka chodí uklízet na střední školu a ty nejpovedenější výtvory si fotí a bývá to docela zábavné prohlížet :o)

Offline continuity
43029 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 23:03

DruI dcera ma tak strasnou lavici, ze vubec nechapu jak na tom muze psat, pokud ma jenom papir a ne sesit. to je ve treti tride a rozhodne neni pokreslena, ale v te preklizce jsou takove kazy, vzbouliny, olupuje se to. vcera jsem tam zrovna byla a docela jsem cucela, nejake napisy uz by to urcite nezhorsili.

Offline wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 14. prosince 2017 23:40
Reakce na RoSa:

no jo no, co s tím? ... holt ženská s culíkem skáče přes překážku... ještě se to dalo udělat, že skáče levou nohou napřed - to by nerozsekla...

​Dyk jo, tu levou ruku jí zvedli víc do vzduchu. Není to ona. To je přece jasný.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 10:53

viktorka_od splavu no, geniálna v tom, rozsekať akúkoľvek moju snahu o scivilizovanie, to rozhodne...v tom je mimoriadne talentovaná 

DruI to musí byť veľmi sympatická pani 

continuity práveže ich škola sa fakt snaží, tak sa ani nedivím, že na to dbajú...a dcéra už má na to aj zvlášť kresliaci zošit, ako ok, keď skončí veci skôr ako ostatní, nech si kreslí, ale kurnik do toho zošita.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 11:22

Mutziputzi Já myslela, že tohle frčí jenom na plesech. 

Svoje vlastní foto s Danem Nekonečným si schovávám jako memento pro příští generace... 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 11:26
Reakce na slniecko:

a ty si ho označuješ parfémovou stopou."

Tak teď jsem trochu nechápavě žasla nad jejím důvtipem, než mi došlo, že asi nemá na mysli tatínka, nýbrž to teritorium...

Je vidět, na co myslím.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 11:38
Offline wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 13:06

slniecko Teď to teprve čtu. Tvoje dcera se mi moc líbila už ve Vídni a nyní už mi dochází proč. Ona je totiž celá po Tobě!

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 13:55

wendulka vďaka...

Online Karja
44654 příspěvků moje polička 16. prosince 2017 09:06

continuity Ja jsem byla asi po 8 letech ve skole mimo vejsky ted taky a uplne me dostaly urcity prvky hnusnyho prostredi. Dojem ustav, klecove satny, male lavice, tridy hole, zamykaly se na prestavku, jidelna jedno velky wtf, kde zarizeni bylo vhodne tak pro deti o 5-10 let mladsi, uplne jsem si rikala, ze uz jen kvuli tomu prostredi tem detem nemuze byt ve skole dobre. Ale mozna to tak nevnimaji, jen my zhyckane nacancane kusy.