To vidím u přepážky pokaždý!
A nejen v Praze...
Čo vás dnes rozosmialo?
barbucha jo? Ja tentokrat poprve. Ze tri prepazek zablokovala jednu nejaka cizinka, ktera asi mela puvodne letenku na jiny let a potrebovala to zmenit (?) a druhou tihle dva.
Kokoskaléta to tak bylo, že celou skupinu odbavili najednou a neřešila se váha každého jednoho zavazadla. Jak je ten cenový tlak větší a větší, řeší se 100gramu přes váhu a je to teda neuvěřitelný voser.
My teda kufry vždy nejdřív zvážíme na volne přihrádce, ta váha většinou funguje a taky se nestíháme divit.
Minule už prudili muže i v jeho vlastní aerolince, na zaměstnaneckou letenku si může vzít i slona, ale tyhle jsme normálně kupovali.
continuity ja to vazim doma a pocitam s tim, ze vaha na letisti vzdycky ukaze o pulkilo vic. Ale ja neumim letet s malym kufrem, takze vetsinou mame koupeny vetsi limit aspon pro jeden kufr a nejak to poskladame. U me jde spis o to, abych to bez problemu unesla, protoze bydlime vetsinou kazdy den jinde a kolikrat v takovych mistech, ze to tahnem do tretiho patra po uzkych schodech.
A koukam, ze tu plevelim ve veselem vlakne s cestovatelskymi trably, tak uz toho necham.
Z domu odletim v pohodě i s rezervou. Jen cestou mi do kufru naskáče, tu sýr, tu nějaká domácí samohonka, případně místní olivy, med a neštěstí je hotovo.
Nám kdysi z Petrohradu kufr nepřiletěl vůbec. Dostavil se domů až asi za týden (mezitím stihl Dušanbe, co jsme zjistili). Přijel si taxíkem, frajer, až k baráku. Přesto, že byl zamčený (bohužel tedy tím doporučeným zámkem, co letištní obsluha umí otevřít), pár věcí se asi rozhodlo v Dušanbe zůstat. Sice jsme to reklamovali, ale nic se nedělo. Naštěstí to nebylo nic důležitého, nějaké prádlo a myslím jedna starší bunda. Měla jsem za to, že oblečení se už nekrade, ale v Dušanbe nebo v kde si asi myslí něco jiného.
Torrah no tak to zpožděný zavazadlo ti opravdu doručí až domů. Pokud se teda neztratí úplně.
Podle kódu Lufthansa: Luggage usually flown to Hamburg and never seen again.
Kokoska
Z domu odletim v pohodě i s rezervou. Jen cestou mi do kufru naskáče, tu sýr, tu nějaká domácí samohonka, případně místní olivy, med a neštěstí je hotovo.
Jo, sýry jsou těžký ![]()
Já si ke zřítelnici beru ten největší kufr - vozím tam nějakou tu flašku, nějakej ten dárek... zbytek vycpávám lázeňskejma oplatkama (aby to v kufru nerachtalo)... ale zpátky je to vždycky na hraně. Co jsem objevila bleší trh a charitní obchody, tak tahám měděný hrnce a pánve... on je kapku rozdíl kupovat to tady za tři litry nebo tam za tři kila
A naposled jsem čapla ještě dvě skleněný vázy, tlustý sklo a takový to hodně tlustý dno, no to už jsem měla strach a vzala je do příruční tašky, tu mi nikdo nevážil. Já myslela že mi to urve rameno
Pak už ty sýry apod. beru jen po čtvrtkách, víc nedám ![]()
No nekupte to, ještě za tu cenu
Jsou to šaty, kdyby to někdo nerozklíčoval. Ze zadu mají i zadeček ![]()

Evaeva a ani to nema pekac buchet, slendrian toto!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články