před někým časem mi ig nabídl tyhle komediální skeče (je to částečně epizodický, ale je tam vývoj, tak doporučuju od začátku, jeden díl má jen pár minut a není jich venku ještě tolik). angličtina nutná, francouzština výhodou
Čo vás dnes rozosmialo?
mitford sister Ááá, to je boží!!! ![]()
Kamarádka poslala fotku divnohub, které jim prorostly dlouhodobě zatékajícím stropem. Jestli nevíme, co to je. Jen tak z legrace jsem se zeptala AI.
to vypadá na odposlech ![]()
Včera jsme byli v kině (na Spidermanovi). Chvíli po začátku filmu jsem si uvědomila, že chybí titulky, tak to říkám muži, ten si toho těch pár minut taky nevšiml. Po asi deseti minutách film stopli, přišli se omluvit dva kluci, že se nenačetly titulky a že film spustí znovu. Když se při druhém spuštění ozvalo "Hi, I'm Peter Parker" opět bez titulků, tak už se pár lidí začalo smát. Přišli zase ti dva kluci, že tentokrát restartují celé promítací zařízení, že to bude trvat déle. No a pak při třetím spuštění... zase bez titulků
Tak to už se smál skoro celý sál. To už pak nechali běžet docela dlouho, než film zastavili a přišel se omluvit nějaký asi nejstarší a pozičně vyšší zaměstnanec se třemi návrhy řešení: puštění dabované verze, což jsme odmítli, promítání filmu v jiném sále za zhruba půl hodiny nebo odchod a vrácení vstupného. Načež se ozval jeden chlápek z publika, jestli bychom to nemohli dokoukat bez titulků, což jsme mu teda všichni odsouhlasili, hlavně ať to už nepouští od začátku ![]()
Bylo vlastně milé, že v sále se nikdo nezlobil, všichni to brali jako vtipný zážitek, těm chudákům zaměstnancům jsme vždy při jejich odchodu zatleskali a nakonec nám ještě rozdali poukazy na 1+1 vstupenku zdarma ![]()
dzizisketa To je hezké! ![]()
O víkendu byl pohřeb, a protože tchán je po operaci s kolenem v lázních, domluvili jsme se že ho v neděli odvezu zpět na ubytování. Do toho tchyně je na dovolené, tak mě poprosila, jestli bych jí nezalila ve středu zahradu. A dnes mi volala mamka, že po mě potřebuje pomoct něco smontovat na její nové chatičce, někde u Krnova. Říkám klidně, ve středu odpoledne, po cestě zpět zaleju tu zahradu. A ona hned že si to druhá strana dovede pěkně zařídit, tu odvoz, tu zalití, a vůbec ji nedochází, že ji pomáháme úplně stejně ![]()
Trochu zastydle pubertálně mě vždycky nejdřív trochu vyleká a pak rozesměje tahle reklama Bookingu.

Tak Betty Suchej humor
Dcera je tenhle týden na paleontologickém příměšťáku. Tak mě právě pobavilo, že mi do whatsappové skupiny tábora přistála mapička s označením polohy a poznámkou, že tam musela nechat kámen se zkamenělinami, protože už měla moc těžkej batoh ![]()
![]()
S dovolením kradu - ten je prostě boží.
Obávám se, že suchého humoru si ještě užijeme...
jerry jen uz to prestava byt humorne
Tak, tak![]()
Kde se vzal, tu se vzal, máme luk. A co si nosej z flámu vaše děti?
A šípy ne? To musel být pořádný flám![]()
Většinou cizí oblečení a boty, občas dopravní značku.
jerry Plný toulec.
Mha Značku donesla jednou starší - za střízliva! Protože byla tady z rohu, mazala ji vrátit. A běda, jestli tě při tom někdo uvidí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY