Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 29. června 2026 11:39
Reakce na Tabea:

barbucha ja myslím, že pokladní si o tobě nic zlého nemyslí. Jen prostě dělá to, co jí bylo řečeno. Protože i takový mile vypadající paní jako ty můžou a) být mystery shopper, b) krást jak straky. 

​Já to psala v souvislosti s Garfie, která se podobnýmu zacházení divila... a to mě na tom štve snad úplně nejvíc - venku se mi něco takovýho v životě nestalo, a že za těch patnáct let co jezdím za zřítelnicí (a pravidelně tam nakupuju) se ještě ani jednou jedinkrát pokladní neozvala s u nás zcela obvyklým požadavkem zvednout tašku, natož aby v tý kase rovnou vstala (!!) a natahovala krk až do mýho košíku. Občas se jen zeptají, jestli jsem "člen" - žádný štěkání jako máte naši apku?! nebo máte klapkárt?! Rozdílnej přístup prostě, tady to jede ještě jak za komoušů!

A přitom - vyjádřím se politicky nekorektně - tam s těma imigrantama mají rozhodně víc "podezřele vypadajících" zákazníků. Přitom tam ani nikde nevidíš nenápadnou ochranku v civilu, co se na tebe přilepí a sleduje tě mezi regálama...

Offline Sweet Potato
40212 příspěvků moje polička 29. června 2026 12:05

Já jsem asi nezdravě splachovací, ale snad nikdy mi nepřišlo, že by na mne pokladní o "kartičku" štěkala. Spíš je mi jich líto, jak musej ty povinné fráze mlít pořád dokola.

Ale samozřejmě tu máme i protivy.

Offline Tabea
8080 příspěvků moje polička 29. června 2026 13:16

barbucha ja s vozíkem nakupovat nechodím, ale viděla jsem, ze občas chtějí, aby zákazník nadzvedl něco ve vozíku i u nás. A koukají do obalu s vejcema. 
Jednou jsem si v Lidlu pověsila takovej ten detskej skládací stan v Lidlu na madlo od kočáru a zapomněla na to a uvědomila si to až venku. Tak jsem se makala dovnitř přiznat.

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 29. června 2026 15:34

Tabea 

S vejcema? Co si myslej že tam lidi schovávaj? Lanýže?!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2026 16:08

barbucha kinder vejce 

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 29. června 2026 16:30

Evaeva Jsem asi hodně naivní, mě by u kontroly vajec napadlo spíš to, že kouká, jestli není žádné rozbité

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 29. června 2026 16:32

Evaeva 

To je nepochybně zachrání před smrtí hladem. Jako kolik dneska stojí jedno vajíčko? cca 7 korun? kindervejce tak třicet? Hele to si tam cpou celej futrál plnej kindervajec nebo třeba jen jedno mezi obyčejný? V životě jsem něco takovýho neslyšela

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 29. června 2026 16:35

Nějak se k nám dneska navalily informace, kde všude kolem budou uzavřené silnice, tomu už se dá fakt jenom smát, nedostaneme se ani na druhý konec vsi, ani tam, kam se jezdíme koupat, ani k nejbližším kamarádkám, ani pro zeleninu na farmu, pokud teda nebudeme chtít jet pokaždé třeba 30 km místo šesti (někde se po cestě zřetězí i 3 objížďky)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2026 16:39

Myrtila taky jsem si to myslela, ale prý ne.

barbucha znáš to korunka ke korunce 

Offline Mulen
5000 příspěvků moje polička 29. června 2026 18:47

Bydlime pod strechou (plochou) vcera jsem namerila doma 34°. Pruvan v noci nepomohl, sla jsem spát na balkon

Hodiny travim zalezla ve sklepě, zaplatpanbuh za nej. Kdyz bude nejhur, mame jeste hlubsi sklep!

Decka to snasi lip nastesti. Dcera je teda nasackovana u kamosky v bazenu..

Dneska to vyladalo na bourku. Tak prd, jen ficel sileny zhavy vitr!

Offline Aranel
6590 příspěvků moje polička 29. června 2026 19:25

barbucha Mě by to taky jakživa nenapadlo. Ani to s tou pastou. Ani "přicpávat si" do sáčku s ředkvičkama nějaký odtrhnutý z jinýho svazku. Umřu chudá

Offline viktorka_od splavu
49256 příspěvků moje polička 29. června 2026 21:18

Aranel na me naopak dycky zbydou ty svazecky uplne orvany, sama hola stopka

49256 příspěvků moje polička 29. června 2026 21:20

Mulen tady silene fucelo, dest nehrozil, ale!! vyfoukalo se to vedro a je snesitelne, 29dnes se da vetrat uz od osmi to je blaho!

Offline Mulen
5000 příspěvků moje polička 29. června 2026 21:30

viktorka_od splavu Vypadá to, ze dnes budu spát v posteli

49256 příspěvků moje polička 29. června 2026 21:32

Mulen ja se mozna i zakryju!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2026 21:42

Mulen ja se mozna i zakryju!

​Tak až tak skvěle to nevidím, spíš odhodím tričko ale spát se bude dobře

Offline Pinot Noir
29843 příspěvků moje polička 30. června 2026 01:07
Reakce na Myrtila:

Nějak se k nám dneska navalily informace, kde všude kolem budou uzavřené silnice, tomu už se dá fakt jenom smát, nedostaneme se ani na druhý konec vsi, ani tam, kam se jezdíme koupat, ani k nejbližším kamarádkám, ani pro zeleninu na farmu, pokud teda nebudeme chtít jet pokaždé třeba 30 km místo šesti (někde se po cestě zřetězí i 3 objížďky)

​Haha, tady se chystá velká akce, od 2. 7. oprava Kbelské, to zablokuje velkou část Prahy, naše strana má bobky, jestli se vůbec někam dostaneme, navíc velká část Středočeského kraje podle internetových diskuzí plánuje zaparkovat u nás ve Kbelích u nádraží a pokračovat vlakem. Nikdo z těch diskutujících tu evidentně nikdy nebyl, u nádraží je pět parkovacích míst.

Radnice všech okolních čtvrtí na férovku doporučují na první týdny, než se to nějak usadí, odjet na dovolenou. A do toho jsme se teď dozvěděli, že bude hned první týden zavřené metro C, tj. to metro, které má pojmout všechny ty, které už půl roku masírují ze všech stran, že kvůli Kbelské bude potřeba nechat auto doma. 

Offline Myrtila
5315 příspěvků moje polička 30. června 2026 04:55

Pinot Noir Možná se vzájemně inspirovali (to metro je fakt bomba) Tady u nás kvůli tomu omezení, co se nás bude týkat nejvíc, zrušili autobus do Brna, bude jezdit jenom linka, která lidi vyklopí kousek od rozkopaného křížení D1 a D2 (každý den se tam stojí, my jednou i 2 hodiny). 

Offline dzizisketa
8938 příspěvků moje polička 02. července 2026 11:11

Offline Sweet Potato
40212 příspěvků moje polička 02. července 2026 12:07

dzizisketa

Aspoň že ne do záchoda.