Zklamání trenérovo by mě nechalo zcela chladnou - to mě ta diskriminace vysloveně rozzuřila ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
barbucha Sweet Potato Jo, basket je tou výškou extra diskriminační sport. Znám spoustu dobrých a rychlých, ale malých, ti tak v 15 skončí. Starší skončil letos, sice ještě roste, pravděpodobně to lehce nad 180 dotáhne (doufejme), ale kolem mají kluci už teď přes 1,90 a co mi nikdy nedošlo, i váha hraje roli. Je to jak vrazit do zdi.
brrr to je zajímavé, nikdy mě to nenapadlo ale nemphla by být soutěž omezena výškou/váhou. Mne třeba na basket ani nebaví koukat, protože když ten míč dlouhán do toho koše víceméně vloží, tak to ne i žádná zábava.
continuity jako že by byly dvě kategorie -190 a +190 podobně jako v karate? Jako dávalo by to smysl. Ale to bys pak mohla dělit i všechny ostatní sporty, ve skoku do výšky třeba je výška taky velkou výhodou.
continuity Hele, teď je MS, naše hrály proti Číně. Jejich nejvyšší měla 223 cm, naši mají jen tři hráčky přes 1,9 m. Ta Číňanka byla obří, ale neskutečně pomalá. Sice ji musely naše v obraně zdvojovat, ale ubránily ji. Takže ani výška není úplná výhra, prostě musíš s těmi rozměry umět pracovat. Omezení nic neřeší.
brrr Prostě jako v kontaktních sportech. Dvě kategorie. spíš jsem myslela, aby si zahráli i děti s průměrnou výškou. Což je u žen 168 cm.
Nemusí to jít hned na olympiádu. Nevím jen myšlenka.
Evaeva tak všechny ne, u tyčkařů je výška jedno, Duplantis má 181 cm. Vždy to nějak ty tělesné proporce pomáhají, ale tady je ta preference vysokých dost extrémní, když ti dítě v 15 vyhodí z oddílu.
continuity já myslím, že většina těch dětí skončí sama. Ale to bych problém viděla spíš v malém množství zájmových klubů, skoro všude se závodí/soutěží.
continuity Hele, teď je MS, naše hrály proti Číně. Jejich nejvyšší měla 223 cm, naši mají jen tři hráčky přes 1,9 m. Ta Číňanka byla obří, ale neskutečně pomalá. Sice ji musely naše v obraně zdvojovat, ale ubránily ji. Takže ani výška není úplná výhra, prostě musíš s těmi rozměry umět pracovat. Omezení nic neřeší.
Já kdysi viděla v nějakým družstvu (teď nevím, jako nějakej velkej stát to byl, amíci? nebo rusáci?) strašnou obryni, ta měla minimálně o hlavu víc než spoluhráčky, ale taky takovej pomalej mastodont - a mam pocit že ji snad museli pod ten koš vodit, že byla vysloveně retardovaná.
Už je to dávno tak doufám že si to nepletu, že to byla taky ženská ![]()
Evaeva To je blbý napříč sporty.
Já bejvala na ZŠ druhá nejmenší ze třídy. Menší už byla jenom Martina S. - a hrála basket! ![]()
Aranelu nás ty holky, co měly basket nejradši, byly taky nejmenší. Mám dojem, že snad i někam chodily. Ale v naší amatérské úrovni to roli nehrálo.
Garfie Torrah To je pravda, kámoška ho hraje takhle rekreačně a uplně jí to otevírá dveře i ted ve 40:D, jak mění ruzné ty hobby týmy, chodí na turnaje, hrozně snadno se seznámí, pozná jiné lidi, občas teda i ortopeda.... A přesně tohle nám říkala naše tělocvikářka volejbalistka, když jsme to nechtěly hrát, že je to sport pro budoucnost:D:D:D
Měla pravdu. Jediný skupinový sport, který ve firmě dokážeme dát dohromady, je volejbal / beach. Je to super socializace, jasně, že to moc neumíme, ale vždycky si to skvěle užijeme. Máme tam tři holky co hrávaly závodně, zbytek velice rekreačně.
A mě minulý pátek udělalo radost, že po dvou operacích ruky a dvou letech bez volejbalu jsem si konečně zahrála a nebylo to nijak špatné (čímž vyjadřuji vděk mé paní na rehabilitaci, že mi loket narovnala do 95%)
Kdo dneska dostal stížnost, že v kanceláři je zima a proč jako není puštěny topení, když je září?
No, nepobavilo mě to, spíš hledám hadr, co si dám na hlavu.
Tabea tak a prečo nie je zapnuté???? ![]()
Do obchodu už prišla dnes druhá mamička s deckom úplne spoteným v kočíku , obalené bundou, čiapkou a dekou.
Lebo sa ochladilo a potrebujú teplé čiapky, nakrcniky a teplú bundu ![]()
Sorry, ale nie že by si nemali už kúpiť, ale oni to rovno tomu decku rvu na hlavu a krk. No mne to príde dosť ešte skoro, veď je tu stále teplo.
Janulik03 protože v úterý bylo ještě 28. ![]()
No, na překlenutí si vezme přímotop. A ne, kancelář není v historickým sklepě.
Janulik03 jo, tohle je období, kdy potkávám děti v kraťasech a jiné v bundě a čepici ![]()
Evaevaáno, je to divoké.
Evaeva jojo, období přicházejících péřovek ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY