Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 14:15

Kokoska ono nezalezi jen na genech ale samozrejme vlivech prostredi. Kazda dalsi generace je zase vyssi vzhledem k lepsi vyzive v kritickem veku. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 14:18

continuity jsme snad druzi nebo treti nejvetsi narod. Ja mam asi 167 cca a prijde mi to uplne super vyska. A vlastne v domacnosti mame nabytek standardni ala ikea. Od kuchynske linky po postel. Dosahnu vsude . Moje babicka mela asi 155 a taky si nevybavuju, ze by to nekdy resila. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 14:23

Jos to máš průmětnou výšku ženy, to bys měla být v pohodě se vším Ale souhlasím, ani těch 155 není výška, co by nějak omezovala život. To lidi, co se musí shýbat ve dveřích metra, to mají horší, bych řekla.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 16:30

barbucha jojo bratrance vykopli z basketu, protože má malý oba rodiče. No dorostl skoro do dvou metrů!

Offline Aranel
6727 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 19:30

Janulik03 No ale je to teď těžký, foukne, pak zasvítí, pak je po dešti... moje dítě má teda většinou spíš ledový ruce a uši, než že by bylo zpocený

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 20:32

Aranel ledový uši nejsou etalón

Můj starší chodí pořád v kraťasech, mikinu na ně odpoledne nedostanu. Ale mně už v sandálech krapet zima byla, na odpoledne už jsem se obula líp. Ale zase se má oteplit, do skříně je ještě dávat nebudu!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 20:33

bublifuktak tohle je ale vyložená nespravedlnost teda