Není to takový ten nákladní jen na poslání jídla? To mají u nás ve školce.
Čo vás dnes rozosmialo?
Za to můžou geny, mi neříkej, že tohle má jen ze žrádla a nedostatku pohybu. Tedy já ji lituji. Takovou zadnici bych oblíkat nechtěla. Zajímalo by mě, kde shání podprsenky. A ty bolesti zad, jaký musí mít. Joj!
No ano, ale v exkluzivním provedení a velikost tak do Hiltonu
podprsenky si nechává šít, už léta letoucí, ono jí asi nic jiného nezbývá.
taky si myslím, že to má genetické, ale tatínek byl jako lunt a maminka tělocvikářka jakbysmet.
takže někde přes koleno.
Jo, genetika je mrcha. Zvlášť když žereš jak nezavřená ![]()
ale jo, asi žere, ale stejně si myslím, že kdyby nežrala, tak Twiggy nikdy nebude.
Klad to má, má vyžehlenej obličej ![]()
Á je to tady, ještě jsem to nečetla, ale určo se budu válet smíchy ![]()
Edit: No jo, válím se ....
Přála bych si, abyste chodili do kostela častěji ![]()
Adonis bude na sobě muset ještě zapracovat - pravej mafián má tyhle věci v malíčku!
Armani Code za cenu 87 016 Kč. Asi nějaká exkuzivní edice...
http://giorgio-armani.parfemy-eden.cz/10586-giorgio-armani-code-30ml-edp.html
Že v e-shope štátnej pošty si môžem kúpiť o.i. plyšovú Včielku Maju, aviváž, alebo šúpolovú bábiku, ale NIE bublinkovú fóliu
...
to je dobre.....to skoro ako u nas....![]()
Ale mna dnes "skodoradostne" rozosmialo,ze dnes moj mm nabural pre istotu jeho auto.Prisiel s malou dusou domov."A ze teraz mi mozes nadavat ako ja tebe posledne za tvoje auto"....vravim ja mu nadavat nebudem,aj tak cloveka s...ie to ze sa to stane.Hlavne ze sa nic nestalo.....ale ja niesom skodoradostna len sa smejem na tom ze /"nestava sa len blondinkam"
/
božie mlyny:)))
...a pak prý, že melou pomalu...jak vidno, když chtějí, melou i dost rychle.![]()
![]()

Jezis ty jsou rozkosny!!
Neskutočne milé.
Ja je chci - vsechny! ![]()
Chlapek by si moh zalozit takovy lazne pro dusi, a vodit si vzdycky na chvilku "klienta", kterej potrebuje rozveselit nebo utesit...
Ale mel by si pospisit, nez mu ta havet vyroste ![]()
Nechat se uňuňat... ![]()
S radosti! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.