106 otázek ke zkoušce v drasticky krátkém čase? To je fakt vtip. Ale nechutnej ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Pan komentátor má můj obdiv, že při rozhovoru s ním nehnul ani brvou. To já bych to dekórum asi zachovat nezvládla
.
Kukadelník okomentoval svoji dovednost se sám svlíknout slovem "hustý". Jsem zvědavá, co od něj uslyším příště. Už teď mi místo "mami" semtam řekne "Kačenko".
Na dva roky to je roztomilé
. Syn mojí kamarádky byl v tomhle věku taky ohromně vnímavý a reprodukoval kde co ze svého okolí.
Hm, teď jsem si vzpomněla na synovce, který tchyni jednou suverénně odvětil: "Já ti garantuju, že to neuklidim."
Uf, tak to doufám a držím palce, že zrovna tuhle hlášku Kukadelník teda neodposlouchá.
Funkce prediktivního textu na mém telefonu: zadávala jsem si do kalendáře termín u svého gynekologa, a po natipování jeho jména mi bylo navrženo "nasává" ... asi nějaké varování... ![]()
Me prave rozesmal domenicin inzerat u sousedu :-)
Mě taky ![]()
![]()
To: munu, RoSa
Už jsem ho smázla, během pár minut se ozvala dobrá duše (díky moc!).
No je vidět, že název inzerátu má svou váhu (v tomto případě: Koupím Angélique Noire - ano, vím, že je to neobvyklé :-) ). Za pár minut zhledlo inzerát obrovské množství lidí. ![]()
(kamarádka se nadchla pro AN, uvažuje o koupi flakónu, já ji momentálně nemůžu nabídnout desítku mililtrů, aby si ji pořádně prozkoušela, přičemž dva týdny čekání na to, až budu zas vůni mít, jsou pro ni dlouhé)
Kovářova kobyla... ![]()
Dnes ma pobavila moja dcéra, keď zahlásila "Mami tie naše decká sú ale naivné, oni si myslia, že Mikuláš ani Ježiško neexistujú a darčeky dávajú rodičia. Blbí sú!" ![]()
Mě nejvíc pobavila ta nerudná reakce Poláků. Nejen že ta reklama bude teď všude
ale spíš bych řekla, že by se měli starat o to, jaký vysoce kvalitní potraviny nám sem lifrujou...
potrefená husa... ale upřímně, ne vše polské je šmejd, bohužel jde stále o totéž, kdo chce levné, těžko získá kvalitu, lepší půl kila levnýho polskýho "něčeho", než 20 dkg kvalitního dražšího tuzemského.
A k té reklamě, už jsem místo té "polské" viděla novou, je stejně vtipná.
Ony vlastně všechny vodafonácké jsou nad průměr.
Já se přiznám, že vůbec nedokážu rozlišit, na kterou firmu ta reklama je, to je to poslední co mě zajímá... v tomhle ohledu jsem velmi nevděčný konzument. Ale na ty telefonisty byly vždycky dobrý - třeba Mádl s tím druhým mě pokaždý rozveselili. "Županič"...
Ovšem kterýho poskytovatele se to mělo týkat, to zase nevím ![]()
Ony vlastně všechny vodafonácké jsou nad průměr.
Tahle je od T-Mobile. Ale to je fuk - přesně, jak píše barbucha: stejně pak nevíš, na kterou firmu ta reklama byla.
No jasně, Vodafone má ten s tím pokrytím, ta s tím Vernerem a jeho jízdou s pořadatelkou je taky dobrá.
Äle ze všech reklam vede GE a kocour, ten je prostě dokonelej !
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.