Jasné, ty betonové stěrky (ale často to jsou i PU nebo epoxy) se musejí nějak finalizovat - lakovat nebo zatírat např. olejem.
design a architektura
+ 0zero7 ja som úplne v napätí čítala vaše príspevky, či teda naozaj ste bývalé spolužiačky :D dobré čítanie na ráno, super zvrat :)
Jsme, fakt haluz ![]()
http://www.dailydreamdecor.com/2016/10/ingenious-small-apartment-closet-bedroom.html
Sem by som sa potrebovala nasťahovať tak na týždeň. Alebo aj na stálo ako utočisko by som brala.
ale ty trubky od topeni a elektrina vedena po zdi to by me pekne stvalo
O to ja by som sa obetovala aj s trubkami. :)
Co dodat.
Nejhorší je, že přesně takhle jim to někdo tužkou předkreslil.
Omluvte prosím kvalitu snímku, bylo to večer.

Kdyz uz se tady resi ten beton - planuju do noveho domu betonovou podlahu, tedy pohledovy beton. Je tu nekdo, kdo takovou podlahu ma? Zajimaly by me zkusenosti. :)
Nemáte prosím někdo tip na kamenný obchod s nábytkem do jídelny? Jde mi o židle, něco modernějšího s dřevěnýma nohama. Ikea a podobné řetězce nezaujaly, ale rozpočet nemám neomezený. Na Ton a Strnada jsem se dívala a taky nic. Nevěděli byste?
Proboha, co to je? Doufam, ze je to aspon jenom barva
Jinak segra ma tu sterku v koupelne dva roky, voda na tom fleky nedela a vypada to porad stejne.
@Janulik - to se mi libi, akorat bych asi nezvladla tu postel ve skrini.
Ne, to je prosím pěkně vysekáno...
To je děsný!!!To tam chtějí vést nějaké dráty nebo co?Uff.![]()
Asi. Šla jsem do toho domu jen na návštvěvu. O patro výš byla vidět ta "předloha" tužkou. No, proč se nad tím zamýšlet, že? Mám nakresleno, tak jedu...
A to se tak pohodlně mohli držet toho zábradlí!
Pobavila jsem se nad tím základkovým setkáním dost :-D
No Ja taky. A ze Cumim na Mulen od te doby co tady je, ze. TAK tri roky? No tady, vime kde... Fakt duton!! Ale Ta radost :)
To je krása. Nevím, jak by mi vadila ta postel ve skříni, ale asi bych si zvykla. Kabely mě taky nedrásají. ![]()
mi ty betonový stěrky připomněly - nebyli jste na Smíchově v Kavárně, co hledá jméno? Je teda ultrahip, prostor fakt příjemnej, bývalá truhlárna :-D

SaveSave
to by mělo zajímat hygienu. v naší provozovně jí vadil asi 10x15 cm otluk omítky v rohu ve skladu...prý je to naprosto v rozporu s hygienickými normami, hrůza a fuj a porušuje to zákon o potravinách (předtím tam mimochodem byla masna a v ní to nikomu nevadilo, už jsme to tak dostali a protože se čeká na výměnu oken, kdy se bude celá prodejna zavírat a stěhovat, zatím jsme to nechali tak).
zrovna včera mi za to definitivně přišla pokuta, takže jsem ještě čerstvě naštvaná.
Tak víte co,to u nás v Praze rádi chodíme na kafe za stovku do vymlaceny továrny, jíme z rozbitych talířů a pijem starý vína ...
taky by me to zajímalo,mozna je rozdíl v te přípravě jídla,ze tady se nic nepřipravuje? Kamarádka ma kavárnu a vim,ze byl velký rozdíl v předpisech,když chtela jen prodávat jídlo udělané jinde nebo vařit neco svého.
je to nejspíš v osobě kontrolora. myslím, že máme právní rámec stejný nako ta kavárna (ve skladu se nic nepřipravuje, jen tam jsou přepravky a obalový materiál). někde jsou extra benevolentní, jinde naopak až trapně rýpaví. taky záleží, jestli přijdou na udání, pak většinou "musí" něco najít. což byl zrovna náš případ. ale ten dvojí metr mě prostě vždycky naštve. u nás by tohle v žádném případě neprošlo, musela bych ty omítky impregnovat nebo kdovíco. a už končím s OT :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY