![]()
design a architektura
MAm asi tyhle. Jo a jeste Ikea kdysi delavala moc pekne sklenice na vino za super cenu, byly obrovske celkem, ale ja to osobne rada. Jsem teda hakliva a musi to byt tenke sklo.
Nedavno jsem objevila, ze tady prodavaji i ceske sklo, tak jsem si koupila sadu 6ti a jsou moc hezke a tenke. Asi je to Bohemia, ted nevim.

myslim, ze je dost masivni, ma hodne "hmoty". ty ikeacky veci jsou takovy lehci, dohromady by se mi to nelibilo. mozna tak k tomu kreslu, cos postovala, ale treba k te nizke komode uz ne.
Pohodlná a zároveň hnusná křesla ( když ne tolik jako to vyobrazené) i se sedačkou v tmavomodré kožené verzi vám můžu nabídnout :)
urcite riedel, spickove sklenice, velky vyber.
mně ten stolek přijde takovej dost etno, myslim, že by se k němu hodilo něco zemitýho
(A pro mě by byl nízkej, ale já teda stolek u sedačky používám jako normální stůl)

njn, já vím :( ale je tak hezkej.
potřebuju sehnat masivní stolek, který má nosnost tak 80 kg. cvičím na něm cviky na svoji chromou nohu
na ničem jiném to tak dobře nejde a nějaký jiný zas nemám kam dát
zatím to vypadá, že si budu muset nechat vyrobit na míru něco takového. těžkou desku na nějakých kovových nohách. nic lepšího jsem zatím ani na obrázku nenašla. nebo se na všechno vykašlu a začnu hledat etno nábytek, protože ten, co jsem postovala, mě fakt něčím hodně přitahuje.
ten dosavadní je sice opět hnusnej, ale dá se na něm provozovat i drezura slona, unese všechno, přežil by asi i atomový výbuch.
Podařilo se mi dohledat ty, které mám doma
I v reálu vypadají dost dobře (myslím dobrou kvalitou provedení)

Diky;-)
díky :) jsou pěkné, ale poněku malé. potřebuju spíš stůl než stolek O:-) už jsem napsala stolaři, jak by to viděl, kdybych to chtěla na míru. stejný princip jako ty vaše, jen větší a nižší.
modus bydlenka level expert: vcera jsem zacala opalovat krasny kazetovy dvere s asi tak trema vrstvama laku, takze program na tento tyden zajisten ![]()

Jojo, to poznám. Mna tak čakaju okná. Len sa dokopať. Už to druhé leto odkladám.
Čím sa to opaluje? Lebo mne sa podarilo extra zle natrieť dvere (áno, boli objednané z jednej strany drevené a z druhej biele a asi po piatich rokoch ma prestalo baviť domáhať sa dokončenia objednávky...) a keď mi stolár povedal, čo by to stálo, keby to on opravoval (s opovržlivým výrazom, že keď už od neho chcem také hovadiny, tak nech rátam s cenou...), tak sa na ne dívam ďalej...
okna zvazuju, ale bydlim v najemnim byte, tak to este musim promyslet. i kdyz ja rada hezky bydleni, takze se asi hecnu taky. je to zdlouhavy, ale zas ja tyhle rucni veci rada, celkem si u toho i odpocinu od prace :)
horkovzdusnou pistoli... ja mam takovou s integrovanou skrabkou. byla jsem prekvapena, ze to jde celkem lehce, akorat to teda trva. tady to stoji myslim kolem 1000 eur to nechat udelat, ale ja si s tim rada vyhraju... (akorat ten binec, no ale co uz).
Koukám, že to děláš v bytě. Dá se s tím existovar? Z pohledu smradu a bordelu.
tak to je otazka do pranice ![]()
tohle jsou dvere do loznice. celou dobu jsem mela vcera otevreny okno a celkem to vyvanulo, ale nechtelo se mi uklizet, tak jsem sla spat o dum dal :)dnes budu pokracovat a asi si ustelu v obyvaku, kterej je este o jedny dvere dal. jako rajska zahrada to neni, ale prezit se to da.
edit doplneni: ja jsem hlavne hodne namotivovana, protoze ty dvere budou pak vypadat o sto procent lip...
Chystám se na něco podobného, tak sonduji. Dveře mi nevadí, ty se dají sundat a odnést mimo, ale s futrama nic neudělám. A hlavně i na futrech je asi 20 různých ozdobných drážek, to bude trvat věky. Jinak jsi fakt šikovná, držím palce ať se to povede.
My tých okien teda máme požehnane. Ale nechcem, aby to robil muž, ten má iného až nad hlavu a mna strašne baví robit maliarske práce. K tomu teda je potrebne skusnúť aj tu horšiu časť. Už sa synátor ponúkal, že to zaplatí niekomu, ale ja už nechcem žiadneho cudzieho v dome, pokial to nebude na haváriu. Mám tých všetkých "majstrov" až po krk. A do smrti to stihnem. Dúfam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY