klasická dlažba v barvě cihlová patina.
až zrekonstruuji, tak snad dubová podlaha. nebo zase dlažba, ale velkoformátová.
klasická dlažba v barvě cihlová patina.
až zrekonstruuji, tak snad dubová podlaha. nebo zase dlažba, ale velkoformátová.
Ikeácky mi vydržal roky pri malých deťoch, len teraz nemajú farbu, čo by sa mi hodila, tak som kúpila neprací a šup doňho inteligentnú plastelínu a zadupať...
.
A eraz mám dilemu, či čistiť, alebo vyhodiť a kúpiť nový...akoto čistenie by šlo, ale stojí viac ako polovicu nového...pri deckách sa mi do drahého koberca nechce.
Ešte HM pozerám teraz.
Aj keď teda, mladší má v izbe od Haba a ten vydržal už 10 rokov všetky jeho výčiny, ale fakt v tom neviem nájsť nič, čo by som dala do obývačky a udržala pri tom vážnu tvár...
Poznám ale zasmejem sa vždy keď to vidím.![]()
to si uplne neumim predstavit, ale ta barevna kombinace nabytku zni dobre, i tak bych sla do toho prvniho.
chtěla bych docela velký, aby na něj vešel kus gauče, celý konferenční stolek a ještě byl kolem pořád koberec :) cílem je "zahřát" tu dlažbu, nějak ji na stará kolena čím dál míň snáším, byť je na naše poměry (často chodím domů obutá a pes ani kocour se taky k zouvání dvakrát nemá
) velmi praktická.
propána
(jak někdo psal v diskuzi: potřebovala (by toho architekta)...jen o tom neví)
jj, dobry provinci nevkus. Je tam vsechno ![]()
Tvl to radsi aby Hanka uz nic tu a tam nenakupovala. Jauvajs.
Z těch jejich portrétu všude rozvěšenejch bych jako návštěva byla docela nesvá, to už jsem viděla u Volopich-Verešových, taky všude Andy fotky pomalu v životní velikosti, tipuju, že na to bude diagnóza...
Pejskové ![]()
Ale teda co ten fotoobraz v obýváku? A to povlečení? A z té šedohnědébarvy všude mě normálně rozbolela hlava.
jedni moji pribuzni to tak maji taky, svatebni portrety v nadzivotni velikosti, nechapu ze ma nekdo potrebu se divat sam na sebe??
Tak když máte fotografa na celý den za 35 tisíc, bylo by to jinak vyhozené peníze ![]()
blbý je, že dokonce i vzorový byt v modelixu vypadá jaksi méně plastově a víc obyvatelně a méně kýčovitě
a to už je co říct.
pekne hnusny.
pekne hnusny a navicme stvou ty brutalne upraveny fotky, vzdyt vubec neni poznat jak to v realu vypada (neze by to byla skoda:-)
Psy sú nádherný
A to je tak všetko. Najprv som myslela ze v kuchyni stojí Kate Kristel :-D
Mně se to nelíbí. Na čelo bych si u nich však neklepala. Je to tuctové, nudné. Mně tam chybí nějaká jiná barva než tisíc odstínů hnědé. Portréty mají nad sedačkou, v ložnici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.