viktorka_od splavu Fakt číslo 2 a 4 je kuchyň.
Když se vyhodí to zlato, tak ta kostra by možná šla použít.
I když to super vybavení by si majitel mohl odvést sám.
viktorka_od splavu Fakt číslo 2 a 4 je kuchyň.
Když se vyhodí to zlato, tak ta kostra by možná šla použít.
I když to super vybavení by si majitel mohl odvést sám.
domenica Nejlepší je televize ![]()
Mě pobavilo tohle, řadový dům![]()
https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/pamatka/praha-praha-5-/4146876764#img=0&fullscreen=false
coralline Televizi v rámu už jsem párkrát viděla, třeba v hotelech. Ale ty prázdné rámy!
Mutziputzi Energetická náročnost - mimořádně nehospodárná![]()
Ale slušný sousedi.
Sweet Potato Datum nastěhování: Ihned
![]()
Mutziputzi A na správnym břehu, neváhej.
Sweet Potato Víš jak tam musí bejt v těchhle vedrech krásně??
Ja to dam i sem, jezis to je nadhera!!!!
juuuu to fakt vypada bozsky. Az jednou vyhraju ve sportce![]()
Mutziputzi Energetická náročnost - mimořádně nehospodárná
Ale slušný sousedi.
a hlavne tisi, to je k nezaplaceni ![]()
Inzerát je zařazen mezi historické objekty. Majitel zřejmě myslí daleko dopředu a považuje svůj výtvor za budoucí zříceninu. ![]()
Kdo se zdravým rozumem postaví na střeše něco takového? ![]()
Mně je upřímně jedno jak kdo bydlí, pokud mu to vyhovuje. Co ale nechápu, je puzení se s tímhle chlubit veřejně ![]()
Dadoo to je priserna sockarna :D
Dadoo strasny chaos. Tam by ma zrali mrle po par minutach. Neviem co si prv vsimat a nie je to ani tak nabytkom, ako tym preplnenym priestorom vsehochuti.
Dadoo Já to chápu. Tím pochlubením jim třeba kápne aspoň něco málo k něčemu lepšímu.
Dadoo Tu "věc", co má paní na krku, jsme nosily na základce, tenkrát to strašně frčelo. Měla jsem i duhovej, heč. Patří to vlastně do retro vlákna ![]()
coralline Ono se to zas objevilo tak rok zpátky.
Sweet Potato Žiš, možná je to ještě někde zahrabaný v mých krámech, co zůstaly u rodičů. Musím to najít a budu prudce in koukám ![]()
Tento dom sa mi páči komplet aj so záhradou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.