design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Dadoo
11711 příspěvků moje polička 23. července 2018 22:19

Mutziputzi Hele já to ted taky nenašla! A přitom VÍM, že jsem na to na mapě koukala! Ale je to už hodně dlouho.

Ony se totiž průběžně prodávaly i jiné byty v tom komplexu, proto jsem si to zapamatovala. Oni do toho svého baráku procházejí přes dvorek toho areálu a z té přední části jim koukají lidi do oken. A ten dvorek fakt není veljký.

Offline Dadoo
11711 příspěvků moje polička 23. července 2018 22:24

Mutziputzi Mám to! Ulice Nad motolskou nemocnicí - 3. dům. S těmi solárními panely  A to jejich luxusní bydleníčko je na tom dvorku 

50°04'36.8"N 14°21'00.9"E

50.076886, 14.350238

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. července 2018 22:27

Dadoo Se tam nekdy vypravim s Fanousem, ceske Melrose Place jak o tom psali vocihneme)))...uz ty solary tomu davaj punc

Offline Dadoo
11711 příspěvků moje polička 23. července 2018 22:31

Mutziputzi Vedle nějaká autodílna a na terasy ti zíraj všechny partaje. A stálo to jen dvacet melounů.. a ted to prodali za 8. 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 24. července 2018 08:40

Hodnocení bydlení od sousedky 

Byt v novostavbě na pražském Břevnově je na první pohled super, ale má řadu ale, která zájemce o luxusní bydlení pokaždé odradí. Vysvětluje jedna ze sousedek, která nás zapřísahala, že ji nebudeme jmenovat, protože by ji prý „mstivý Hájek zabil“: „Ten byt je šílený v tom, že jste v něm jako v akváriu, celá zdejší komunita na vás neustále čumí, včetně návštěv, a už toho využili i novináři, však se podívejte“, říká a ukazuje, jak zábavné je pozorovat moderátorku, kterak si v ložnici hraje s dcerkou Salmou (případně s Hájkem) nebo v obýváku sleduje sama sebe v televizi. A vypočítává další nevýhody: „Měl tu dávno být slibovaný bazén a není, to samé společná posilovna, kterou Řezníček sliboval. Bydlení je to pěkné, ale i za těch čtrnáct milionů, za které to zoufale prodávají teď, si to prostě nikdo nekoupí, taková je realita,“ dodává s tím, že jedinou naději vidí v tom, že dvojice sežene bohatého exhibicionistu, který nemá rád fitness a společné koupání.

Zdroj: https://www.extra.cz/zoufala-belohorcova-marne-prodava-luxusni-byt-kde-ji-muzete-pozorovat-nahou-uz-slevila-miliony-vse-marne-vime-proc

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. července 2018 09:19

Tohle je Břevnov asi jako echtovní Žižkov Vinohrady..obvykle je mi to srdečně jedno, uznávám, že účel světí prostředky, pokud tím nikomu neubližuje, nechť si každý vydělává jak umí. Zde by mě ovšem skutečně zajímal Vlastíkův předmět podnikání, šly zvěsti o bohatých milencích, ale i na to už je trochu starej a profláklej, asi se to ani tak nerentuje...no tyhle dna jsou pro mě jako Kristelová s Řepkou, ale asi šikovnější

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. července 2018 12:06

moninika takže hloupý hájek naletěl nějakému řezníčkovi, který byl rád, že se toho zbavil, pak to nějak dostavěli a od roku 2011 až doteď se to snažili prodat?  stejně nechápu, kdo to koupil. možná kdovíjestliněkdo, třeba si to jen vymysleli, aby nevypadali tak blbě.

Offline brrr
12384 příspěvků moje polička 25. července 2018 11:52

"Před nákladným designovým nábytkem dávají přednost domácímu stylu." Tak to jo, to je ono

https://bydleni.idnes.cz/krtkodum-stavba-domu-slovensko-levny-dum-maly-pozemek-mesicni-naklady-1mt-/dum_osobnosti.aspx?c=A180724_122706_dum_osobnosti_web

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 25. července 2018 12:00

Ten obývák mají ve sklepě?!

Offline brrr
12384 příspěvků moje polička 25. července 2018 12:13

barbucha Mám pocit, že za fotografem je prosklený výlez na terasu, proto tomu říkají akvárko.

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 25. července 2018 12:43

brrr 

Tak to se divím, že tak atraktivní záběr neuveřejnili! 

Offline Dadoo
11711 příspěvků moje polička 25. července 2018 13:19

barbucha rozklikni si fotogalerie v odkazech co jsem davala

Offline Isca
4894 příspěvků moje polička 25. července 2018 13:19

brrr Ta kamna u dřevěnýho schodiště a šrouby v stropních trámech! 

Offline RoSa
10222 příspěvků moje polička 25. července 2018 15:46

Isca

a to klikatý odkouření těch kamen! 

někde jsem teď četla (renovuju totiž právě starožitný litinový kamna a budu si je dávat do bytu), že kamna maj mít min. 40cm odstup od dřeva... to tady asi neni dodržený (plus to harampádí kolem)...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:35

Tak jsem si prohlížela, jaké jsou nabídky nemovitostí v našem městě. Narazit se dá opravdu na ledacos.

Tady si postavili bunkr. Asi chtěli mít soukromí, ale ty okýnka vypadají jak střílny a kvůli nim je uvnitř hrozná tma.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:43

Toto na mě mrkalo jako exklusivní tip. Majitelé chtěli mít svůj malý zámeček. Dokonce počítali i s bydlením pro služebnictvo.

Teď jsem si všimla, že ten obraz Prahy na první fotce máme doma taky. Doufám, že jim tam visí originál.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:48

Další milovník Ludvíka XIV. Těžko to bude prodávat, Radvanice mají pověst jako jedna z nejvíce znečištěných oblastí.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:53

Kdysi krásná vila, dnes vhodná maximálně jako sídlo firmy s malou provozovnou, protože ji doslova jen chodník dělí od jedné z nerušnějších ulic v Ostravě. Myslím, že ta investice do bytů a jejich zařízení jsou naprosto vyhozené peníze.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:57

Ale tato vila se mi líbí.  Asi i proto, že je prázdná a můžu si představovat, jak by šla vkusně zařídit.

Offline Magráta
8140 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:25
Reakce na Bledule:

Ale tato vila se mi líbí.  Asi i proto, že je prázdná a můžu si představovat, jak by šla vkusně zařídit.

​jo ta je fakt pěkná