design a architektura
paktofonika a taky musíš mít hrníčky ouškama dovnitř a na polici jen ty modrobílý? (nechápu, co je na tom nepochopitelnýho, jiný projevy OCD nevykazuju)
Potrefenáhusa já teda zásadně ouškama ven, i když jsou všechny v uzavřené skříňce :D
Potrefenáhusa Zrovna toto ma netankuje. Prišla som na to, že vo veľkom priestore menšie nedostatky až tak nevidno. V paneláku som stále niečo prerovnávala ![]()
paktofonika no ten velkej byt je v tomhle zrádnej, ono to trvá, než se ten bordel nahromadí, ale o to dýl to pak trvá uklidit, v malým to řve hned. Já si jinak na nějaký zarovnávání ani symetrie moc nepotrpim, ale zrovna ty hrnky mě nějak derou. Taky teda toaletní papír ráda pověšenej správně a nesnáším nacucanou houbičku hozenou ve dřezu, tím mě tady soustavně ničí někdo v práci.
Potrefenáhusa Tak poriadok mam stále rada a všetko musí byť na svojom mieste rovnako ako predtým, ale už nemám také to nutkanie stále niečo premiestňovať a hľadať tomu lepšie miesto.
coralline moja kamarátka architektka (jako skutecna, ne nekdo, kdo se pred tydnem naucil s planovacim programem), odporúča Ikeu, pokiaľ nie sú priestory nejako neštandardné, že kvôli pomeru ceny a kvality. Navrch je jednoduché trebárs začať s niečím menším a potom nejakú skrinku dokúpiť, trebárs, keď si človek povie, že by sa mu ešte zišlo. Aj do kúpeľní odporúča ikea kuchynské skrinky.
Janulik03 tak ono nektere damy zde jsou ponekud prepjatejsi... to je same brrr a bleee a fuuuuj a nenavidim a nesnesu a absolutne a rozhodne... tezky zivot musi mit
Potrefenáhusa tak ja mam jen ty dve posledni zminovane uchylky (toaletak spravnym smerem namotany, hubka vyzdimana) a jeste teda pradlo na vesaku povesene mym systemem
hrnky nerovnam, ale nemam zadne otevrene police
baltik mně naštěstí některý ty uchylky nikdy ani nenapadly, jako třeba věšet prádlo stejnejma kolíčka a tak ![]()
Kokoska Potrefenáhusa hrnky musi mit ouska prece vpravo!
(me teda stve ze nejsou stejny i v te zavrene skrince, v otevrene by me brzo odvezli, hrnky ani sklenice nejsem schopna udrzet sladeny. dikybohu aspon talire mame vsechny stejny![]()
Potrefenáhusa zaplatpambu za susicku, kolicky byly vazne drina;-)
viktorka_od splavu já mám hrnky různý, ale mám ráda autorskou keramiku a porcelán a až na výjimky mám většinu modrobílou, případně ještě zelenou)
slniecko Já jsem o Ikee i uvažovala, ale jednak mám jeden trochu blbej roh v kuchyni a jednak mi nevyhovují rozměry skříněk.
coralline my sme to tiež museli riešiť stolárom - podkrovie s čiastočnými zošikmeniami, ale teda nadávam. A to sme ho brali s referenciami.
coralline Tak on je taky truhlar a truhlar. Dobre je poptat jich vic a klidne i z regionu, ti vetsinou nabizeji lepsi ceny. Problem je, ze dnes je kazdy dobry remeslnik zavalen praci, takze terminy jsou strasne...
baltik mně naštěstí některý ty uchylky nikdy ani nenapadly, jako třeba věšet prádlo stejnejma kolíčka a tak
to mám ja, na jednom kuse oblečenia nesmia byt kolíky rozdielnej farby. ![]()
Nol a hrnky otočené uchod doprava , ale nikto okrem mna to nedodržuje, tak ked otvorím skrinku, tak automaticky urovnám. No ale pristihla som sa, že to teda robím aj v práci s hrnkami. ![]()
Pritom teda nie som výkvet poriadkumilovnosti. Poniektoré by boli zhrozené.
Tak aby ste si vy, čo máte super poriadok trošku dvihli tlak
Janulik03 Nic závadnýho nevidim :-) binec v kuchyni vypadá úplně jinak, až budu zpracovávat kdoule, zkusím vyfotit :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY