brrr no vidiš jak jsem pitomá, takhle čekam do zejtřka!! Mimochodem teda lidé važte si toho co máte, protože až vás to opustí, pak teprv zjistíte!![]()
design a architektura
tak četla tady, že ti teď odešel ten kotel...
odkouření skrz okno?
RoSa no ale já jsem jí nenahlásila! kterej zlej člověk to byl??![]()
Garfie Ze jo? Nevim jestli se z toho radovat nebo nejt smutna. Byt teda profavat nechci, urcite ne ted. Jedna znama teda rikala, ze vejs uz to nikdy nepujde, ze ted je to asi nejvic... ale chci zatim pronajimat dal.
Ty novostavby co vsude nabizi, sila teda. Ja kdybych byvala zustala v CZ (ne nutne v home town, i jinde treba) tak jsem chtela koupit starou cihlu a zrekonstruovat, no to asi ne ze..... ugh
Sweet Potato Potrefenáhusa Me se to moc libi, kdyz je to dobre zrekonstruovany a pohodlny, musi se to ale fakt umet. Nektery nemecky instagramy maj taky super byty...
0zero7 No mně právě přijde kapku legrační přidělat starou obkladačku s mističkou (nebo její repliku) na nový obklad.
Sweet Potato ja mam za to ze ty obklady v odkazu jsou puvodni, ona akorat nove vysparovala na tmavo myslim
jinx krásný.
jinx to je parádní ...
jinx mít tohle venkovní sezení, 10 let nejedu na dovolenou, nádhera!
Jj, opravdu povedene, vkusny luxus
Mutziputzi a dvorek neni venkovni sezeni? jinx to je opravdu dokonaly, sakumprask cely.
stes co??
stes a?
jako Ty mit tohle sezeni ju? Taky to mohlo bejt ve smyslu to bydleni mit venkovni sezeni.. Ze sis treba neprohlidla vsechny obrazky sem myslela, no![]()
stes no jo, tak se nauč číst a už si zvykni, že mě nepřechytračíš![]()
Mutziputzi tim bych si nebyla tak jistá ![]()
stes no právě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY