vidím na zemi odpadky včetně skořápky?
design a architektura
Hrála v Tankovým praporu myslím a ještě v nějakejch českejch veledílech, většinou to byla role "kozy ven"... teď natočila (jako režisérka) s vedle propíranou Lucií Vondráčkovou romantickou komedii Perfect Kiss, perfect propadák ![]()
Vidíš správně (teda já vidim na zemi i bramboru). Na druhý fotce jsou odpadky již decentně uklizeny do tý igelitky ![]()
barbucha ok, neguglim, neguglim......
a pujdu se znovu podivat na ten link co jsem dala o dve stranky zpet at si spravim chut...
Jsou i horší kuchyně. Není to prostor podle mých představ, ale že bych se u ní bála pozřít sousto, to zase ne.
Mutziputzi to je presny. Ono to totiz postrada charakter. Vcera jsem na jedne party potkala par co zrenovoval dum kousek ode me. Nejen super lidi, ale ten dum je bozi! Delali si sami podlahy a nektery dalsi veci. On je teda v oboru. Uz se tesim az se jim tam pozvu na navstevu
http://www.designsponge.com/2017/12/a-family-made-home-in-british-colombia.html
hele kdyby jsi nekde nasla vic fotek tak to sem dej. Ja ted sibuju s obyvakem, ale jeste nejsem uplne spokojena.
docitam se zpozdenim a...tohle je vynikajici ![]()
jinx JJ je to super, skoda, ze toho neni videt vic. Oni predelali i space, kde jsou workshopy, ktery Pam castecne organizuje, taky dobry, hele
celkem klasická rodičovská/babičkovská kuchyně.
![]()
já tohle viděla u sousedky alkoholičky. co se týká jídla jsem celkem odolná a ona než na tom začla být fakt blbě vařila výborně. ale za normální stav kuchyně jsem to nikdy teda nepovažovala a jinde jsem to neviděla...
viktorka_od splavu Co přesně? Že jí upadl kus brambory? Že obaly strčila někam, kde myslela, že budou mimo záběr? Že linka i kamna jsou starší než ona? Jako není to nic, co by celebrity obvykle vystavovaly do médií, ale ani nic úplně k zvracení nevidím.
Možná by se lidi kolikrát divili, kdyby viděli kuchyň v restauraci, kde se právě pěkně najedli...
Sweet Potato stará linka je v pohodě, naši mají daleko starší (tuto přesně přidělilo babičce opbh nebo nějaký ten pohrobek této organizace počátkem devadesátek), ale jen v téhle fotce kde vlastně nic není vidím plastový věšáček přilepený na dvířkách kuchyňské skříňky. a pak, co mě osobně irituje hrozně ale vím že některým lidem to vůbec nevadí jsou ta nedovřená dvířka a šuflíky - ne nechaný otevřený při práci, abych mohla průběžně vyndávat věci, ale prostě takový ty trvale nedovřený (muž takhle míval i dveře od skříní) mě to dovádí uplně k šílenství
viktorka_od splavu fakt, co přesně? Vidim to stejně jako SP, stará ošklivá omlácená linka a očazený kamna, ale jinak krom tý brambory, kterou zrovna krájí a pytlíku na odpadky fakt nevidím nic
viktorka_od splavu ehm, pytlík na odpadky a rozkřusaný dvířka = jako kuchyň alkoholičky, to je zas pro mě ![]()
viktorka_od splavu No pockej a ta alkoholicka teda taky nedovirala nebo hazela odpadky do igelitky?![]()
viktorka_od splavu ehm, pytlík na odpadky a rozkřusaný dvířka = jako kuchyň alkoholičky, to je zas pro mě
není nad to mít na každýho škatulku..
viktorka_od splavu Takže problémem sousedky alkoholičky plastový háček a nedovřená dvířka, aha.
Potrefenáhusa a ten pytlík je tam přesně proč? jinak krom toho co jsem psala plastový odkapávač na nádobí, toho se štítím hodně, ty koberce!!, a bordel všude - teda ty otevřený poličky a rozvěšený věci a všude všechno rozložený, na tom je poznat že to tam je trvale a ne jen kvůli aktuálnímu vaření. vím že ty jsi na to zvyklá, já bych se zbláznila. a sorry ale to topení nepovažuju za normální, když to takhle vypadá dá se to natřít, ne?
Sweet Potato ne, prostě od pohledu to vypadá podobně. lepit háček na nábytek by mě nenapadlo asi stejně, jako vzít si pastelky a čárat po zdi
dynda tak pokud jde o to, tak jsem dost v klidu...
jinak mně ta kuchyň z prostřeno taky nepřijde nic, nad čím by bylo nutné extra zvracet, i když podle mých představ a měřítek taky není...
viktorka_od splavu a kam dat umyty nadobi kdyz nema mycku? BTW to vidim tak, ze ona tady nezije a tohle ma jako byt k velmi obcasnemu uzivani, to trochu omlouva.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY