Jéééžiš, po vašich komentároch sa tu rehním a bojím sa, že budem sa blázna, čo sa smeje sám pre seba. Ale teda je to dobrá nálož v tej kuchyni a tá večerná roba jej k tomu krásne ladí ![]()
design a architektura
A ten radiator mi príde že je skor ohorený?
Kéž by
Ale tak vždycky se dá i znova natřít, ne?
Údajně to z Prostřeno je. Jakej díl netuším, já se tomu pečlivě vyhýbám.
barbucha No googlila som a je to Prostreno z roku 2012. Stolovali na tráve za panelákom. Pamätám si to pretože mi to prišlo fakt divné.

Asi vevnitř nikdo jíst nechtěl ![]()
barbucha No ako som písala predtým, keby som videla tú kuchyňu tak by som nechcela jesť ani vonku :D
Tak venku po tobě maximálně polezou jen - čistý - brouci ![]()
paktofonika fakt ti to přijde tak hrozný? Mně tyhle byty nijak neurážej, jako chápu, že na natáčení mohla dát pryč pověšenou igelitku s binčusem, ale jinak mi to přijde jako celkem klasická rodičovská/babičkovská kuchyně. Špínu nevidim, topení je podle mě očouzený a utěrku má na zrcadle podle mě taky kvůli těm fotografům.
Jako neni ta kuchyň žádná krásná a moderní, ale binčus si představuju teda jinak (nemá tam ani moc ten provozní bordel z vaření, jako mívám já)
barbucha No ja som to myslela tak, že sa mi ekluje celá tá kuchyňa vrátane jedla.
Potrefenáhusa Taky vidim jenom "jine priority", ale jidlo bych normalne pozrela, tady se zas naskocilo na vlnu hysterie![]()
paktofonika mne sa zo všetkého najviac páči tá večerná roba v kombinácii s kastrolikom. Inak jedlo by som si dala, takéto kychyne su uplne bežné. Prostreno, to je tá relácia kde varí niekto doma a ostatní ho bodujú? To somkedysi videla a bola som fascinovaná, len sa mi zdá že to bolo slovenské, lebo tam účinkovala Martinka z turca, ktorá teda už nežije, jej mi bolo nesmierne luto, ona bola čistý zneužitý produkt TV.
Janulik03 A mně se k té róbě líbí ten jídlonosič na lednici. Když zrovna nevaří ve večerní róbě, chodí si pro vobědy do školní jídelny asi ![]()
Jiné priority jsou naprosto v pořádku, já to sem dávala jen kvůli bordelu (a na tom trvám).
Potrefenáhusa Jídlo bych si normálně dala, myslím, že jsem v životě jedla v daleko horších podmínkách :-). Mně na tom bytě vadí ta netečnost. Přece nebudu žít v bytě s takhle hnusným radiátorem. Tak ho umeju/natřu/vyměním. Ale ona si to ani neuvědomuje, to by tu utěrku přes něj taky hodila na to focení...
barbucha no ten je evidentní, ale ten odpor k jídlu co tady padl je legračně paničkovskej
barbucha No ale vaří ve večerní róbě
Příšerná kuchyň, binec, jak si do tohohle někdo může pozvat novináře
A ty žabky....
mně to připomnělo Možná přijde i kouzelník - Jaruš ve večerní róbě "jsem si jen tak odskočila od plotny"
Potrefenáhusa Tak trochu som to prehnala to hej a jedlo by som si zo slušnosti dala. Paničkovské to podľa mňa nie je, nemôžem za to že neporiadok a špina vo mne vzbudzujú negatívne pocity .
paktofonika To v každém, já jsem si pošmákla i v masajský chatrči
Mutziputzi Každý máme to svoje. Tebe sa eklujú vypukle pupíky a mne jedlo z hnusokuchyne.
paktofonika to je vlastně pravda![]()
barbucha WTF kuchyne Adamcovy??? (nevim kdo to je ale jako ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY