Mutziputzi tak som sa mrkla na jej byt. Je toto ono?

Janulik03 Juj, tak tohle teda uz ne![]()
Mutziputzi našla som len tieto fotky s nou spojené a potom článok, kde su trošku iné zas fotky.
http://doma.nova.cz/clanek/serialy/navsteva-u-reziserky-terezy-kopacove.html
Janulik03 To už je lepší, krom tý předsíně teda. Já jsem to tehdá viděla v nějakym pipi časáku, snad Elle, tak to bylo asi i dobře nafocený a fakt se mi to líbílo.
Mutziputzi Mne napríklad by sa tá modrá spálna páčila ako izba pre dospievajuce dievča. Ako spoločná spálna nie, príde mi to moc ženské až.
V kuchyni u Martiny Adamcový. Musím říct, že úplně nejvíc mě zaujalo to příšerně špinavý topení ![]()

barbucha ta linka bude stará jak já, to tehdá frčelo...teda nic jinýho nebylo!
Copak linka, ale ten strašlivej bordel! A ty peršany...
barbucha na tohle přesně sedí termín mrdník..pani musí bejt dobrá šmudla
Nechtěla bych vidět koupelnu, o záchodu nemluvě.
barbucha Ta utěrka přes ty dveře...
.
barbucha ale na cibuláček si potrpí![]()
barbucha No ale vaří ve večerní róbě ![]()
Příšerná kuchyň, binec, jak si do tohohle někdo může pozvat novináře
A ty žabky....
barbucha ježiš to je hnus
Ona od pohledu vypadá jako šmudla a je...se nemůžu vzpamatovat z toho topení![]()
Mám chuť vyhodit celej servis ![]()
Hele na tý druhý fotce hned vedle toho zaneřáděnýho topení - že vona jí tam visí igelitka plná vodpadků?!
(pod ním leží něco, co tipuju na mrtvou kočku)
barbucha a na těch dveřích pod utěrkou je zrcadlo![]()
barbucha tu linku mali moji rodičia. A ten radiator mi príde že je skor ohorený?
barbucha Nie je to ten diel Prostreno kedy jedli vonku za panelákom? Ja kebyže som hosť a vidím ten sajgon v kuchyni tak sa jedla ani nedotknem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.