Oni tam mají zároveň adventní věnec, pomlázku, slunečnice, srdce z pouti. Zřejmě univerzální výzdoba pro celý rok
Vlastně chybí podzim! Hledejte dýní nebo draka. Určitě tam někde bude...
design a architektura
barbucha tak byt Travníčkových mi po ránu zvedl náladu - jedu to už potřetí, abych vychytala detaily a směju se u toho jak natažená. Tolik hrůzy jsem neviděla už hodně dlouho![]()
![]()
rozarka To je krásný a strašně uklidňující!
je vidět, že nesjíždíte reality, těch zoufalejch, nevkusnejch, starejch interniérů tam je, namátkou z prvních tří stran prodeje bytů.

Potrefenáhusa peklo![]()
Já jsem teď zahlídla kus Prostřena. Byla tam paní, co měla v ložnici nad postelí vycpané vlastní psy, nad dveřmi svatební? kytici zabalenou v celofánu, atd.
Potrefenáhusa Fotka číslo 5, jak sedí kostlivec na gauči ![]()
Potrefenáhusa Ježíš z ty poslední kuchyně by mě drblo, jsem úplně besna, když zehlim a musím mít prkno v podobne blbym místě mezi lednici a sporákem a furt se mi tam couraj lidi
brrr já na to viděla jen upoutávku, ti vycpani psi mě taky zaujali....![]()
Potrefenáhusa mucholapka - to je roztomilý!
brrr no to už není normální
brrr panebože, vycpaní vlastní psi ![]()
Já myslím, že je to trik realitek. Každý, kdo něco takového uvidí, si ten byt prostě musí koupit, jen aby ty příšernosti mohl zlikvidovat. ![]()
Samantha to bys asi musela vykoupit 3/4 srealit...
Jiná Realita hele ale takoví vycpaní cizí psi.....![]()
nebo ve smyslu "zabordelení zohledněno v ceně"... popř. "tenhle hňup přece nemůže mít ponětí o cenách realit"
PROČ? ![]()
A ona teda ta hlava mezi křeslem a pohovkou není o moc lepší. Si takhle povídáte s návštěvou a mezi váma hlava ![]()
Potrefenáhusa tohohle jsem pri hledani bytu videla tuny! Plus krasne moderni byty po luxusni rekonstrukci ![]()
Taková hrůza - a přitom by ve většině těch bytů (jako při vědomí, že dispozice jsou daný a nový pořízení veškerýho nábytku zas drahej špás) úplně stačilo vyházet všechny vozdoby včetně ubrusů, záclončiček a peršanů a vymalovat čistě na bílo.
![]()
No my takhle prodavali byt po dedovi. Vypadalo to podobne jako jedna z tech fotek, jen to bylo horsi o smrad. Pokusili sme se to vyklidit, ale pote co jsme pracovali celej vikend a kramu neubejvalo, sme zacli doufat, ze to nekdo koupi i s bordelem. Nastesti se nasel nekdo tak hodnej, ze to koupil s tim, ze si to vyklidi. Nacez u podpisu smlouvy zacla moje sestrenice brecet, ze doufa, ze si ten KRASNEJ NABYTEK a SPOUSTU ZAJIMAVYCH KOUSKU pan necha....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY