design a architektura

09. října 2016 22:17
Online andulka01
12614 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 12:59

bram Přesně, když se podívám čistě na prostor, tak super. A pak se to zabije barvičkama, flekatou výmalbou, temnotou ala zámek... Přitom třeba ten štuk na stropě by mohl být krásným detailem, kdyby byly stěny v jemných bílých nebo krémových odstímech. Já tohlecto designerství za každou cenu opravdu nemám ráda.

Nemám nic proti starožitnému nábytku, byť bych jej osobně nemusela, ale tohle všechno dohromady je too much. A koukat do růžových stěn by mě bavilo asi tak půl hodiny nejvýše.
V předsíni je krásná dlažba, ale naprosto nevynikne, je zabitá prudce originální výmalbou, taková škoda. To samé v kuchyni, ovšem vyřezávané židle snad komentovat ani nebudu. Nika s kávovarem mi neva, on se asi nikam do kuchyně nevejde (ale přesně vím jak by taková nika u mě časem dopadla v provozu, kávovar nekávovar :-))

Jo a pak ložnice. Když mám teplotu, mívám slabé halucinace (fleky na stěnách ožívají, nábytek se kroutí), tady bych opravdu nechtěla být nemocná :-) Teda není to žádnej pořádnej argument, ale napadlo mě to okamžitě. Takže nelíbí se mi temnota, tapeta, zlato na stropě, zlatě natřené stolky... no prostě nic.

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 13:00

andulka01  koupelna a kuchyn vylozene ohavny. obyvak nepodarenej a loznice a predsin by se mi po par upravach mohly i libit:-) spatlanina.. pod pojmem eklekticky si zjevne predstavuju neco jinyho:-) kapku se tomu blizi ta loznice

Offline RoSa
9897 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 13:14

viktorka_od splavu

jestli voni ty dyzajnérky nemyslely epileptický... to by sedělo

48804 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 13:17

RoSa  ahaa!

Offline Samantha
3157 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 20:05

andulka01 

Co na to říct - taková blbost a co to muselo dát práce

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:24
Reakce na andulka01:

Co říkáte na toto? Na přání majitelů není povolena diskuse, tak já to s dovolením zkusím tady :-)

Za mě teda 

​Z tý eklektický růžový by mi jeblo.

Offline coralline
2273 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:26

andulka01 Nechápu, jak v tom může někdo bydlet. Mně by hráblo Líbí se mi ta černobílá dlažba.

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 22:29

No pane jo. V čem jedou? A tak krasnej prostor.. 

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:01

Tak chápu, že pán domu už není nejmladší a nevidí důvod každej rok zařizovat barák znova podle poslední módy - zřejmě mu je mezi tím nábytkem dobře... ale takový vetešnictví a takovej buranskej nelad se vidí málokdy.

Ty rádoby starožitnosti  ty kvanta úděsnejch umělejch kytek  příšerný ozdůbky vůkol  

https://www.denik.cz/rodina/bydleni-pavla-travnicka-mezi-starozitnostmi-se-mu-prohani-dvoulety-syn-20180628.html

Ještě že aspoň paní domu a její princ ten dojem zachraňujou  

Online Karja
43556 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:14

barbucha Von je ctyrikrat zenatej? No tak to je fakt romantik!:-D

Offline 0zero7
11543 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:16

barbucha No au! Co bydleni, ale pani Travnickova jaka je kocka s ucesem carodejnice 

Offline Isca
4867 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:19

barbucha Dyť jsou tam tak kreativně umístěný detaily! Sušený kytky v ošatce před krbem, talíř na židli, flaška whisky na schodech, objekt  v podobě obří krabičky sirek pod odkládacím stolkem - to muselo stát takovýho přemýšlení, tohleto! 

Offline RoSa
9897 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:42

barbucha

to je jak prodejna holandskýho nábytku... a ten mrdník (edit: bordel) na kuchyňský lince

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:43

Karja Me vzdycky fascinuje, ze aspon neuklidej... Ja i kdyz k nam chteli prijit jen na kontrolu, jestli nemame problem s trubkama uklidila vsechno z vany a castecne i z umyvadla...

48804 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:44
Reakce na RoSa:

barbucha

to je jak prodejna holandskýho nábytku... a ten mrdník na kuchyňský lince

​simtě to je uplně normální rodičovská/babičkovská kuchyň, co furt máš?!

Offline coralline
2273 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:45

Isca Teda některý detaily jsem musela pracně hledat, cvičíš mi postřeh Ale zato jsem si všimla vzorných rozestupů mezi sprcháčema na vaně! Budiž jim dopřáno malé bezvýznamné plus, že uklidili před focením. Nebývá to pravidlem.

Offline coralline
2273 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:46

Solathis Zrovna píšu, že uklidili. Nevidíš, jak je to vyrovnaný?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:47

barbucha to je masakr. Ale naprosto to koresponduje s majiteli, u fota cislo pet jsem dostala zachvat smichu

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 21:56
Reakce na RoSa:

barbucha

to je jak prodejna holandskýho nábytku... a ten bordel na kuchyňský lince

​Jo! To je vono ten holandskej nábytek  V kuchyni mě spíš fascinujou ty ubrousky v těch vitrínách  jo a pak ta výstavka na vaně v koupelně - koupelna jak kráva, a voni nemaj kam ty luxusní šampóny dát?  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. ledna 2019 22:01

ale mají hezkého pejska 

já po zkušenostech známých moc nechápu, jak se v takovém vetešnictví dá bez úhony vychovat malé dítě - bez úhony na onom vetešnictví nebo na dítěti. kdyby tam bydleli dva důchodci, asi mi to přijde víc pochopitelné.

nebo tam ty věci natahali na focení? nebo fakt koupou dítě ve vaně, na které je postavená porcelánová mycí souprava? a na nábytku mají všude vystavené hromady skleněných věcí, na židlích talíře...