Samantha
tak Brambora je naozaj sladká ![]()
design a architektura
Samantha Jà večer v hotelu při slabším osvětlení narazila do skleněné přepážky, prostě jsem myslela na něco jiného a nedávala pozor. Rána to byl strašná, slyšeli ji asi všichni. Myslela jsem, že mám přeražený nos a bůhví co ještě. Ledový obklad to vyřešil, ráno jsem byla celkem ok, žádný velký otok a ani fialová jsem nebyla.
kocoureksuggy to by se dala i vymámit nějaká refundace od hotelu, určitě to měli špatně označené ![]()
Samantha já byla ràda, že jsem to přežila bez větší úhony a vzhledem k tomu, že tudy chodilo hafo lidî a jen já se rozplácla, neřešili jsme to....
kocoureksuggy to by se dala i vymámit nějaká refundace od hotelu, určitě to měli špatně označené
To je jasné, že to měli špatně osvětlené
Dodělávám dceři pokojík, je to teda moje původní pracovna, takže na pokojíček nebyl plánován, ale chce radši tento pokoj. Nicméně, jak je to mensi, není tam promyslet sestavení nábytku, a teď bych ji potřebovala dokoupit větší skříň a nějak to finalizovaf Nemáte nějaký tip na program online něco jednoduchého, kde bych si to cvične házela?
Karja nemá něco ikea?
Evaeva Ikea nemá podle mě tak detailní rozměry..
Nemáte někdo tip na truhláře, ochotny do Prahy, potřebuji dceri nechat udělat novou 140cm postel s uloznym prostorem a nas jihočeský truhlář uz Prahu jezdit nechce...
Muslik napsala jsem SZ
Friga krásne...
Inak, toho prejavy si púšťam, keď potrebujem obnoviť svoju vieru v ľudstvo (=stále častejšie
).
By ma celkom zaujímalo, či je aj tak dobrý politik, alebo sa len dobre počúva...
slniecko jestli je Stubb dobry politik nejsem uplne schopna posoudit. Kdyz byl premierem, bydlela jsem ve Finsku celkem kratce a jeste neumela dost finsky, abych sledovala aktivne politiku. Ale pamatuju si na nej vtip, kdyz mel opakovane nejake bolesti v krku. Volne prelozeno: Proc Stubba boli v krku? Mlel tolik sr*cek, az se mu k krku udelaly hemeroidy.
Ale diplomat je schopny, umi mluvit, nejedna unahlene. Myslim, ze Finsku rozhodne nedela ostudu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my