Ounz jj, snad to opravi!
design a architektura
0zero7 maly krasny a kulaty je taky hay bella coffee table, muj v loznici, je bozi ![]()

jinx Hezkej! moc velkej, chmmm. Ten byt ma 50m2, tak se snazim to fakt moc nezapraskavat, uz tak je tam toho vic nez dost.
JJ, domaci jsou v poho, opravi to, jen byli na dovolene a jeste jsem jim to nerekla. Na ten ferm se asi da koupit kulata deska nahoru, ze se to uzavre, vypada to zajimave. Nevadil by mi i nejakej drevenej, videla jsem jeden danskej super, ale prodali mi ho nez jsem se tam stavila, meli jeden pac vintage.
jinx hele ale ten je good!!
0zero7 no a ferm wire basket znas? Muzes dat casopisy dovnitr, popr. i na poklop, ktery jde dokoupit. Taky sikovna vec. Ja to mam na vlnenou deku v loznici... na toaletni papir tez skvely, multifunckni proste :Dv

A pokud mas malo mista, tak tenhle od Menu na stenu je taky good...

jinx JJ ty znam, me nejde o casaky, ty muzu dat jinam, spis aby se to trochu odlehcilo, ten co tam je fakt musi pryc. Drzak na stenu super! Hay bella se mi libi nejvic asi zatim :) dikes za tipy.
Musim jeste dodelat obraz a objedat tu grafiku atd atd, je to work in progress
tohle je ten co mi vyprodali, grrr

a grafika bude jedna z techto, A3 - vybiram z tech dvou ve svetlejsich ramech

jo a fotky jsem teda prevesila, ale to muzu kdykoliv zmenit zas...

0zero7 Mi se moc líbí ten obraz "velký červený flek", akorát mi na tom místě připadá takový utopený. Nešel by na druhou stranu těch hodin a trochu dál od nich (omlouvám se za nevyžádanou radu).
Stolek?

brrr Diky! Vlastni vyroba, uz jsem teda na malovani nesahla ani nepamatuju, jeste to musim dodelat, chetlo by to dalsi vrstvu.
Me se prave tam kde je libi a jak popisujes, ze by byl utopeny by mi prislo na te druhe strane. Schvalne je teda nalevo na strane, nechtela jsem horizontalni uprostred. Napravo mam v planu povesit mensi veci vcetne jedne z tech grafik. Asi te prvni. Cernobila fotka je sleeve z alba Leona Bridgese, prozatimni, ale muzu to sibovat jak se mi bude chtit, me tohle trva, musim se s tim szit a postupne to doplnit.
Stolek se mi libi, podobnej jsem videla, ale nekoupila, protoze zblizka to nebylo nic moc. Eventuelne bych mohla poresit provizorne ikeu a koupit neco lepsiho az se to naskytne.
0zero7 no a ferm wire basket znas? Muzes dat casopisy dovnitr, popr. i na poklop, ktery jde dokoupit. Taky sikovna vec. Ja to mam na vlnenou deku v loznici... na toaletni papir tez skvely, multifunckni proste :Dv
že sem lezu...už po nich koukám a nevím, jaký barevný kombinace...přesně na tu válecí deku..jenže když nebude na gauči, co bude Hagi drápkovat??![]()
Jak taky může vypadat panelák

Co říkáte na toto? Na přání majitelů není povolena diskuse, tak já to s dovolením zkusím tady :-)
Za mě teda ![]()
andulka01 Líbí se mi vstupní hala a celkem i koupelna. Jinak tam vidím "nevyužitý potenciál prostoru" ![]()
andulka01 uf! nejohavnejsi je koupelna
andulka01 s přimhouřeným okem se mi docela líbí předsíň, i když nechápu ten rozříznutý stůl. Tuším záměr, ale provedení se vůbec nepovedlo. Úplně nesmyslný mi přijde ten kávovar v chodbě. Snaha být za každou cenu originální. Škoda, prostor to je jinak hezký.
andulka01 Welcome home!
hele, já bych na úvod všechny ty krámy vyházela a vymalovala to celý na bílo ![]()
Krásný prostor a strašlivá splacanina. Jako nemusi vyt vzdycky vsechno bile, ale tohle je děs.
Ale stačí se podívat na poslední fotce na autorky. Zcela barevné ladí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY