design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:56

Netradičně a zajímavě řešený rodinný dům

Netradiční rozhodně je. Byt v prvním patře má jen jednu ložnici, ale má terasu 41m2 a dvě garáže, do jedné z nichž se musí najíždět zešikma.

Potom chtěli majitelé přímý přístup z terasy na zahradu a proto si postavili věžičku.

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:59

Bledule masakr!

Offline Janulik03
20375 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 12:01

Sweet Potato  vlastne ano. 

http://www.geralt.sk/drevene-kupacie-kade/

niečo tqkéto podobné

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 12:04

Janulik03 To by se mi asi líbilo, já se ráda louhuju. Ale vířivku už jsme nezapli tak dlouho, že se bojím, co v těch trubkách bydlí.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 12:04

Potrefenáhusa zjistila jsem, ze to nemam nikde poradne vyfoceny, ale vyfotim ti to. Jen my mame koupelnu fakt velkou - spojenou z puvodni panelakovy koupelny, zachoda a jeste chodby. 

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 12:06

711990 díky!

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 12:45

Potrefenáhusa no jeste nad tim popremyslejte, protoze dva zachody jsou lepsi nez jeden. ja tohle usporadani nemam vubec v oblibe, jenze nez mit 1x koupelnu a 1x wc tak jsem to jeste moc rada vzala na milost:-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 12:56

Potrefenáhusa kvuli tomu tahnuti jsem vzdycky touzila po tom uzavrenym sprchaci. ted mame vanu ze tri stran zed a ctvrtou zaves a je to dokonaly:-)

​:D

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 12:58

viktorka_od splavu no my chcem právě ještě ve sklepě jeden provozní záchod a sprchu

jako ono je to ted tak, že když vlezeš do koupelny, máš k vaně asi tak pul kroku, na záchod a k umyvadlu taky. V zásadě když sedíš na záchodě, tak si můžeš vybrat, jestli budeš zvracet do vany nebo do umyvadla...(což je teda někdy taky praktický)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 13:06

My už 2,5 roka bývame v byte, kde je len sprchový kút a aj to ten najlacnejší (podnájom) a mne tá vaňa neskutočne chýba. Dokonca som kvôli absencii vane vyradila niekoľko bytov, kde boli len sprchové kúty. Naši majú doma dobre riešenú srchu - je tam sklenená zástena, ručná a aj hlavová sprcha. V lete sa človek sprchuje ako v sprcháči, v zime alebo keď chce, sa môže pohodlne okúpať. Ja teda vo vani relaxujem, čítam si tam knihy (už od decka, mám v tom prax, nikdy som žiadnu nenamočila) a som schopná vo vani ležať aj 90 minút. Čiže v našom byte bude vaňa povinný prvok.

49422 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 14:17

Potrefenáhusa prakticky

jinx ehm, jisteze dokonaly neni zaves jako takovy, ale to ze ten prostor je kryty, a netahne na me kdyz se sprchuju. ale samozrejme chytej se ceho libo:-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 14:31

jaká se vám líbí světla do obýváku? myslím lustr. hledám něco praktického, co se snadno čistí, a přitom to dobře vypadá a nějak se mi nic nelíbí. určitě tam nechci v současnosti ultra mdoerní holé žárovky, nebo žárovku v čirém krytu.

nebo máte jen bodovky nebo nějaké jiné drobné světla ve stropě? taky to často bývá.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 14:43

Uff..prave jsem sama rozebrala starou postel a prestehovala do komory, jsem.na sebe pysna  Ted uz jen cekam na novou a jestli budu takova hrdinka i pri sestavovani - i kdyz na to uz budu pomocnou ruku. Jsem rada, ze jsem sehnala pricetnou postel s suplikama a nebudu muset mit periny a dalsi lozni pradlo mezi oblecenim. Najednou tu mam tolik mista, ze jsem tu snad jeste mela udelat nejaky poradny vecirek 

Offline Vincenzina
581 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 15:21
Reakce na Mutziputzi:

Koupu se denně, nesprchuju se ani před ani po a obvykle nepoužiju ani mejdlo, tak nevim no

​mám to stejně...

Offline Dadoo
11710 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 18:14

Mutziputzi Já jsem mýdlo nepoužila na tělo snad dvacet let. No vlastně víc. Mýdlem si myju jenom obličej.Odlíčení, no 

Ale sprchu taky nemám, a taky víc než dvacet let.

Souvislost to tedy vzájemnou nemá 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 18:50

Zaves u vany bytostne nesnasim, ve vlastnim to rozhodne mit nebudu. Ale, nikdy nerikej nikdy, kdyz jedeme do Cech a manzel nahodou jede s nama, tak zaves docasne instaluju....on  neni schopnej osprchovat se ve vane tak, aby neohodil celou koupelnu   Jsem mu rikala, no to si musis sednout nebo to aspon smerovat na dlazdice, vubec to nepobral 

Zase ale koupelna zarila cistotou, kdyz se vytiralo po kazdej sprse! 

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 19:08

Setare Já se přiznám, že ve vaně bez závěsu/zástěny se osprchovat taky neumím. Nedokážu u toho sedět, musím stát a myslet na to, kam zrovna míří proud, když si smejvám z hlavy šampon... Jako ne že by byl na podlaze rybník, ale pocákaná byla. Nemusí se tam věšet igelit, sestra má třeba nějakou odklopnou zástěnu asi na půl vany, to stačí.

49422 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 19:14

coralline tak zástěna je samozřejmě lepší, ale mně nevadí ani ten závěs. hezký to moc není, ale ona je celkově před rekonstrukcí a právě to potřebujeme vymyslet nějak líp, jen to teda naštěstí nespěchá jako u Husy:-)

Setare krom mě všichni tu vanu používají prostě jako klasický sprchový kout, se sprchovou hadicí v držáku ve výši hlavy:-) a jelikož míří přímo ven z vany a na dveře... asi bychom uplavali

Offline Janulik03
20375 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 19:16

Sa priznam, ze som sa vo vani postojacky nikdy nesprchovala, vlastne ani v sede. Bud som si napustila plnu vanu, alebo sa sprchovala v sprche. Ale radsej mam sprchu. Inak mne sa paci sprcha bez vanicky iba odtok a tri steny oblozene a namiesto sklenenych dveri zaves. Bavlneny. 

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 19:16

ZDE jedno prijemny reseni problemu:

https://www.instagram.com/p/Bsor9j9Bg6r/