design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:09
Reakce na Bledule:

MP Meri Kladno nad kolena je hezký.

Jinak teda já se nekoupu, protože máme krátkou vanu a já jsem dlouhá a pak nastává ten efekt s Kladnem a ještě mě pak bolí za krkem, jak se opírám o hranu vany.

​A sakra. Ale už to tam teda nechám a neopravuju 

A ten koupací sud je dobrej, vlastně takovej upgrade dětskýho koupacího kyblíku, úplně vidim, jak si v tom mládě libuje už od narození, vlastně podle těch propagačních materiálů je právě výhoda těch kbelíků v tom, že dítěti na nic netáhne jako ve vaničce. A co je dobrý pro mimino, je dobrý i pro mě, ne? Píšu si to na svůj wish list "až budu bohatá německá důchodkyně, tak si pořídím ..." 

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:12

Potrefenáhusa ja zas nejradeji pri sprchovani sedim ve vane jsem zjistila:-) takze jak jsem cely zivot touzila po sprchovym koutu kdyz ho mam stejne lezu radej do vany( kterou jsem si napustila behem poslednich 15 let max. 3x:-)) 

muz chce porad rusit vanu ze ji teda na nic nepotrebujeme..a ja nevim jak si ve sprchci oholim nohy

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:14

Vás s tou vanou nechápu, já bych bez ní nedokázala žít, dokonce i ubytování kdekoli musí mít vanu, jinak tam nechcu!

49422 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:15

Mutziputzi mne se zas pri tvym popisu osobni “hygieny” zveda kufr. 

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:16

viktorka_od splavu já ve vaně sedim nerada, protože mi na ty natažený nohy táhne. na tom sedátku se dá sedět mnohem pohodlnějc a nohy si při holení položit na protilehlej rantl vany

to mi přijde trochu blbý, že si v nový vaně fakt člověk nemůže uplně všechno naostro vyzkoušet

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:17

viktorka_od splavu jako proč?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:17

viktorka_od splavu proč se ti zvedá kufr? 

bez vany se teda obejdu docela dobře ... nemám a ani mi nechybí :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:18

Potrefenáhusa lol, představuju si, jak v obchodním domě s vanami lidi do van lezou a všechno zkoušejí, jak když si v ikea zkouší třeba postele 

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:19
Reakce na Jiná Realita:

trocha designu - přiznávám, že se mi hrozně líbí tohle. nevím, jestli by to bylo pohodlné, ale přitahuje mě 

Jiná Realita já myslím, že bylo a vešli byste se všichni

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:19

já mám vanu na to, abych si v ní mohla mýt vlasy a umývat lustry  jinak mi na nic není.

49422 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:19

Potrefenáhusa kvuli tomu tahnuti jsem vzdycky touzila po tom uzavrenym sprchaci. ted mame vanu ze tri stran zed a ctvrtou zaves a je to dokonaly:-)

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:20

viktorka_od splavu wow závěs, igeliťáček?

49422 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:20
Reakce na Mutziputzi:

Koupu se denně, nesprchuju se ani před ani po a obvykle nepoužiju ani mejdlo, 

proto.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:21

viktorka_od splavu aha, tak to jsem nějak přeskočila, ale nikterak ekl mi to nepřijde... 

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:22

viktorka_od splavu a co je na tom na zvedání kufru?

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:35
Reakce na Jiná Realita:

Potrefenáhusa lol, představuju si, jak v obchodním domě s vanami lidi do van lezou a všechno zkoušejí, jak když si v ikea zkouší třeba postele 

​no...jak bych to jenom. zvazovali jsme pri rekonstrukci variantu vana+sprchac a protoze pritel meri 1.9m, musel lezt do tech mini van, aby zjistil, jestli se do nich vejde. No nevesel a bylo to komicky, ale vyzkouset jsme to museli. Ja zas naopak ve velky vane nedosahla na druhej konec a topila bych se:D 

Nakonec mame obri sprchac a tam se umeje vsechno. Asi i kolo by se tam veslo:D 

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:37

Potrefenáhusa 

Jé  ... to sem přesně já a můj pes

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:38

711990 uka, to zní zajímavě!

my máme malou nudli, omezenou krom velikosti ještě komínem, karmou a oknem...

49422 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:44

Potrefenáhusa a vymistit karmu by neslo? u nas z krcalku karma/vana pod oknem/umyvadylko nakonec vysla solidni koupelna, padl teda kousek pokoje a chodby ale v centimetrech, ne metrech (ty tam proste nejsou)

Offline Potrefenáhusa
38991 příspěvků moje polička 17. ledna 2019 11:52

viktorka_od splavu no, moc ne, ukousávat z pokoje nechcem a to je navrch ta zeď s karmou a komínem. Ale pomůže hodně dát jinam ten záchod a na to nějaký místo je. My zas na uplně velkou totál rekonstrukci ty peníze nemáme, vono i tohle bude dost náročný, protože se na to váže ještě dost jinejch věcí, co se musej udělat s tim. A čekat s tím už nejde, je to v trochu katastrofálním stavu (není to tak starý, ale bylo to kdysi zfušovaně samodomo udělaný za použití nejlevnějších materiálů a je to, i když pominu vzhled, na hranici dožití)