0zero7 fakt by ma zaujimalo co je na tom prerobenom tak hnusne. Nemam na to oko
design a architektura
Janulik03 premyslim přesně nad tím samým. Tím neříkám, že se mi to extra líbí, nebo že bych to chtěla sama. Mě to poště jenom nějak nezaujalo. Ale že by to bylo doslova hnusný? Trochu silná slova. ![]()
Tohle se mi až na nějaký detail celkem dost líbí
Proč ne Eva To už tady bylo, taky myslím, že povedené :-)
Garfie tak to jsem nějak prošvihla :)
Mrakoplas mně se to zdá legrační:-) nevím proč mi to připomíná šmoulí vesničku
viktorka_od splavu haha. No ja by som tam asi zbláznila. A domov by som isto nikdy netrafila ![]()
viktorka_od splavu
jo, šmoulí vesnička, to je přesný! Je to legrační a i když je to teda děsnej kýč a fakt si nedovedu představit, kdo by to koupil, tak je to škoda. Jestli to bude jen chátrat, bude z toho dost děsivé město duchů :-(
Garfie Kdyby ubrali aspoň polovinu těch domů a přidali zahrady, tak si to někdo snad koupí. Ani ti šmoulové neměli svoje domky tak blízko u sebe. ![]()
Garfie A to jich mají, podle projektu, ještě cca ke dvěma stovkám dostavět. Asi už nedostaví..
Mně to přijde zase jako hodně nepovedený Disney.
Garfie Postapo Disney
Sweet Potato A někde tam bloudí zombie Popelka se Sněhurkou a trpaslíkama.

brrr Nedotažený to je, prostě. K těm tmavejm pokojům,hrubému zdivu a oceli a už prostě měli nějaký ty sloupky, klece, háky, pranýře a pouta dodělat.
Bledule
wau
Janulik03 Dadoo to jsem špatně formulovala, hnusný to bylo před tou rekonstrukcí:-) po ní se mi to nelíbí, ale jinak samozřejmě v pohodě
To 0zero7 psala, že je to děsný i po předělání. Můj šálek čaje to není a domů bych si to nevybrala, ale děsný mi to nepřijde. Taky bych ocenila bližší specifikaci. Přemejšlím, jestli jsem úplně mimo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY