design a architektura
Ale bejvavalo....
Potrefenáhusa no jejda
. To nas letos asi taky ceka v byte. Koupelna,wc a chodba + vsechny novy dvere. Nejak to porad odkladam, ale uz tomu asi neutecu.
crazydaisy no u nás to fakt nejde dělat v zimě a už to hrozilo fakt errorem
Potrefenáhusa budete to mat urcite krasne. Drzim palce a sucitim ![]()
přiznám se, že na ty vzkříšený retroznačky trpim a mejdlo s jelenem mi teda přijde ![]()
fakt šikovně to maj udělaný, retroznačka, nostalgie, krásný obaly, na praní navíc v papíru, takže útočící na moji ekostrunu (jary maj tvar kostky mejdla, ale ty mi moc dobrý teda bohužel nepřijdou) a teďka jelínek mi přišel tak dokonalej, že jsem ho musela hned dotáhnout domu

Potrefenáhusa mydlové vločky náhodou nevedú?
Veru sa tu po tom poobzerám!!!
nevim no.. ten obyvak mi pripada vylozene odpudivej. a ze by byl roboticky vysavac ciste panska vec to teda:-))) https://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/clanek/majitel-chtel-pro-sebe-a-sve-dve-deti-minimalisticky-byt-s-minimalni-udrzbou-40281423
Potrefenáhusa jak pokracujete? Jde to? ![]()
jinx de to, ale dře to
(nás v Praze teda zatim ne :-))
ale už se něco říkalo o nějakým uklidu o víkendu (podle mě teda předčasným, protože hotový to ještě zdaleka není, ale ty nejhorší špinavý práce už jsou asi udělaný)
viktorka_od splavu mně tyhle modernosti moc neberou, ale za odpudivý bych to neoznačila.
Potrefenáhusa no super, to znamena, ze skoncila dekonstrukce a muze zacit rekonstrukce :-))
viktorka_od splavu mně tyhle modernosti moc neberou, ale za odpudivý bych to neoznačila.
presne, je to dokonale sterilni a nijake...ale odpudive?
jinx doufejme :-)))
nevim no.. ten obyvak mi pripada vylozene odpudivej. a ze by byl roboticky vysavac ciste panska vec to teda:-))) https://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/clanek/majitel-chtel-pro-sebe-a-sve-dve-deti-minimalisticky-byt-s-minimalni-udrzbou-40281423
Jako základ celkem cajk, stačí změnit doplňky/jejich barevnost (dle vkusu každého soudruha) a vystaráno...
A ten koberec našikmo narovnat! ![]()
viktorka_od splavu myslim, že 99% panelákovejch bytů vypadá hůř
ve mne to barevny ladeni a to radoby moderni voziveni vzbuzuje uplne neliby pocity proste.

viktorka_od splavu Je to takový studený katalogový, ale tak na mne působí většina fotek v podobném “minimalistickém” duchu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY