Mrakoplas fleku od caje apod se snadno zbavuju savem, tak jednou za dva tydny postrikam a oplachnu. jinak nic videt neni, hlavne ne vodni kamen jako na nerezu, to me strasne stvalo
design a architektura
MaeGandal biely nechcem prave kvoli tomu, minimalizovat drhnutie a upratovanie je ciel tejto prerabky :)
Mrakoplas jo ale kamaradka ma cerny/tmavosedy a na nem teda vodni sutr je videt:-/ my mame piskovy
Muz prave nema absolutne vkus na zarizovani, vetsinou rekne vyber neco ty, tak ja to promyslim, najdu reseni, a pak akorat frfla ze je to bud drahe /nebo Ikea. Sconto ani Asko nastesti nepreferuje, mu vadi ta Ikea jako takova, ze to maj vsichni (stejne jako bych ho nedostala do McDondalds nebo KFC). A ne neni to poza, kdyz neco dotahnu z Ikea, tak pokud to nepozna tak dobry. My mame sikovneho stolare, jako souseda, delal nam vestavbu do chodby, budou delat to schodiste, tak ho chci poprosit at kope za me a kuchyn od neho mu vymluvi:D
viktorka_od splavu jj dik, taký nejaký presne chcem.
Pozriem aj tie Franke, nazivo som na ne nenarazila ale ked davate dobre recenzie ![]()
Vdaka vsetkym
a máte ty nerez dřezy pískované? já nemám pocit, že by na to mojem byl extra vidět kámen, je ale pravda, že nemáme nijak zásadně tvrdou vodu. mám pískovaný, nebo nevím jaký, prostě matný, jakoby jemně strukturovaný.
Jiná Realita jo, takovou mame baterii, super. ale drez uz bych plechovy nechtela
viktorka_od splavu já taky ne, mně se ani nelíbí, ale taky má kolik...dvacet let?
co po něm můžu chtít.
Jiná Realita moje máma měla v práci sestřičku, která po každým použití normálně nerezovej dřez vytřela do sucha utěrkou
nerezovej mám a nevadí mi to, mně se ty granitový strašně nelíběj
Jiná Realita ano, mam presne taky ako pises, kupovany aby na nom kamen kebol vidiet. Tak urcite. Otras to je. Ale my mame zas extremne tvrdu vodu.
Potrefenáhusa to robi aj moja kamoska ale ona sama uznava, ze to je uz uchylka a nemame si to všímať ![]()
Potrefenáhusa když odjíždíme z "chalupy" (což je ve skutečnosti zrekonstruovaný byt v paneláku), tak ten dřez utřu taky, je tam tvrdší voda a fakt to nechává fleky, když se to dýl nechá. Jinak při provozu ani omylem.
Mrakoplas Franke a Blanco jsou temer totozny, my treba meli objednanej Franke, ale kdyz to kuchynar montoval, tak jeste nebyl, tak misto toho vzal Blanko. Rozmer i barva jsou stejny, baterie taky.
Mrakoplas mame cerny franke, jednou tydne se umyje cifem bilym a je porad krasny, zadne fleky
Mrakoplas mame cerny franke, jednou tydne se umyje cifem bilym a je porad krasny, zadne fleky
Mám také černý Franke a jsem s ním spokojená.
Puvodne jsme chteli taky kuchyni z Ikea, ale s temi unifikovanymi rozmery jsme to proste nedali dohromady, takze mame na miru za cca dvojnasobnou cenu...
Jinak mne pripadaji ty pokojiky s vystavenym nabytkem v Ikea jak pro trpasliky, takove nejake pidi.
ja bych si v Ikea kuchyn vybrala 100%, nicmene muz ikeu nenavidi a uz se velice tesim na ty boje co vyber budou provazet...
Hele treba to bude bez boju. Moje mama si nechavala delat kuchyn na miru, prijel typek, popovidali si co a jak, nechal ji asi milion katalogu, ze prijede za 14 dni. Mama hlavu uplne v pejru, ze vubec nevi, prijel, tak se ho pta, jakou delal naposledy. A on ji ukazal, ze naposledy delal tuhle vanilkovou,tak mati pravila ,,tak jo, tu chci taky,, a bylo:-D. A je pekna!
Karja vy ste rodina
nechces napisat knihu?
Karja hele ale u nas to bylo obdobny! ja pomerne jasnou predstavu a muz taky (uplne jinou samozrejme:-) dohadovani, navrhy... prisli jsme do ctvrtyho kuchynskyho studia, zastavili u jedne vystavene a muz: ta se mi libi. ja: ok, tak berem. a mame ji![]()
Potrefenáhusa Keramický dřez z Ikea máme 5 let a jsem spokojená. Psát, že není poškozený, ale sem psát nebudu, protože se bojím, že to přivolám :-) Původně jsem chtěla od Villeroy Boch, který byl usazený na dřevěném podstavci, ale ten se k nám bohužel nevlezl. Pro nás to tedy byla výhra, protože i výroba toho podstavece na míru z pravého dubu byla i tak levnější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY