Karja no ty zadní stěny jsou standardně z takovyho toho papundeklovyho matrose
taky ji mám a drží, a to se stěhovala. A dá se udělat vevnitr fakt prakticky podle potřeb
Karja no ty zadní stěny jsou standardně z takovyho toho papundeklovyho matrose
taky ji mám a drží, a to se stěhovala. A dá se udělat vevnitr fakt prakticky podle potřeb
Karja skříně Pax se s námí stěhovaly 2x, některé 3x a bez problémů,
Karja oproti tomu papundeklu mobelix nebo asko mi přijde fakt stokrát lepší. záda asi jo ale ty mě fakt netrápí, zato pojezdy, dvířka, šuflíky.. uplně ok. vlastně v bývalým bytě jsme měli dvě v předsíni klasicky s otvíracíma dveřma a během deseti let si nemůžu vzpomenout na žádný problém. skříň z aska z dětskýho pokoje jsme přestěhovali jednou a hrůza, šla na smeťák
viktorka_od splavu Jo já tu pax chci klasicky otevírací, hodí se mi sem víc. No ten Moebelix to je solidní uhyn, to byla snad nejlevnější skříň na trhu, my jsme ji pořizovali do slepé chodby, kde v půlce byly věci na úklid a v půlce věci na ryby, takže takového extrému to snad dosahovat nebude:-D
Tak to mám takovou radost, že snad to objednám po netu a ani tam nepojedu:-D Ještě kupuju klasiku Kallax:-D
Karja je to teda pár let zpět, tak doufám že se nic nezměnilo, ale i panty u té otvírací byly v pohodě. dveře skříní se zdály nic moc kvalita, ale na to že byly v předsíni s velkým provozem vypadaly pořád dobře
viktorka_od splavu Tak taky furt to není žádná extra cena, že;-). Mně šlo fakt o to, zda to není před očima rozpadající se aušus jako to co mám v ložnici:-D.
Karja tak pro mě to tehdá bylo to nejdražší co jsem si mohla dovolit:-)
viktorka_od splavu Taky záleží, jestli ta tvoje neměří 5m, to potom chápu;-))))
Karja no vono počkej, až si do toho napocitate to vnitřní vybavení, vono se to nezdá, ale naskace to, ten vysouvaci suplik (kterej je super), stojí jeden 700,- nebo kolik, například.
Potrefenáhusa Joo, ja uz to mam napocitane, ja si beru uz ,,hotovou,, ja bych to sama asi nikdy nevymyslela. Nicmene pratele si, ted furt.zadavaji vestavene skrine od truhlare a to jsou uz jiny castky;-). Ale jako znejistela jsi me a sla jsem se podivat, zda si neporizuji jen ram bez polic, to by byla slusna darda:-D
Karja jj, hroznou rozpadající se satni skříň z aska/sconta máme taky, jakmile se sebemin zaplní, tak se prohne a dvere nejdou zavřít, ta ikea je s timhle nesrovnatelna.
Tak ta cena od truhlare bude zas něco jinyho
Karja máme PAX 15 let, stěhováno jednou, korpusy jsme tenkrát nechali v celku. Pořád v pohodě, žádný problém. Zrovan PAX bych se u Ikea nebála. Ale asi bych se radši jela podívat na ty dveře. Protože tam ten rozdíl je vidět, ale z fotek se to nevykouká. Já potřebovala jednu skřín s čistě bílými dveřmi a ty nejlevnější vypadaly jetě už v té Ikea, takže bych nakonec volila ty nejdražší.
MaeGandal Jo, tohle potvrzuji a taky doporučuju okouknout osobně. Já měla vybrané, ale na živo jsem taky koupila jiné.
Karja mali sme dve, jednu sme aj sťahovali(druhá sa nám do nového rozmerovo nehodila) a v pohode. Akurát máme ako šuflíky ten kovový systém, a kratšie v pohode, ale dlhšie sa zadrhávajú.
No a mali sme problém, že jeden dekor bol v pohode a potom, keď sme kupovali druhú v inom dekore, tak sme mali všetci, hlavne malá, takú alergickú reakciu, že sme tú skriňu museli rozmontovať a dva týždne nechať vetrať na záhrade a potom znovu zmontovať. Ako po tom vyvetraní to už bolo ok, ale vtedy som mala chuť to celé vyhádzať.
Ale čo sa pevnosti týka, tak prežila aj to rozmontovanie, zmontovanie a dvojtýždňový pobyt na záhrade.
Jeej to ste ma potešili,jednu pax skrinu budem zanedlho stahovat aj ja a bala som sa, ci prezije. Inak tiez som s nou spokojna az na to, ze sa do nej hrozne prasi! Cez vrch tam stale pada prach (mam posuvne dvere)
Mrakoplas fakt? možná jste na něco zapomněli
my tam máme kartáčky a gumové těsnění, nepráší se vůbec. zkusila bych se podívat do "krabice ikea", jestli nějaký náhradní díl nepřebývá![]()
Mrakoplas Ja hem to sla taky okouknout a že všech stran jsou lišty, takže bez mezer. Ale máme skříň už 15 let a některé updaty u Ikea nejsou vylepšením, ale nevim, jestli PAX predelavali.
MaeGandal viktorka_od splavu tiez tam mam tie ich tesnenia ale prachu je tam dost. Ale mozno sme len taki bordelari, ze sa to u nas kumuluje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.