Máte někdo zkušenost s dřezem zabudovaným pod pracovní desku? Pomáhám vymýšlet kuchyni svobodnému mládenci a je potřeba, aby kuchyňský kout zapadl co nejvíce do obývací části, takže eliminujeme co nejvíce viditelné prvky.
Linka bude tato.

Máte někdo zkušenost s dřezem zabudovaným pod pracovní desku? Pomáhám vymýšlet kuchyni svobodnému mládenci a je potřeba, aby kuchyňský kout zapadl co nejvíce do obývací části, takže eliminujeme co nejvíce viditelné prvky.
Linka bude tato.

...omlouvám se za tu velikost. Jsem to zmenšovala...
notna ted nevim, jestli myslime obe to same, ale my doma mame mramorovou pracovni desku, pod kterou je "prilepenej" drez. Cili zadny okraje drezu nejsou na lince videt. Za me je to super, vypadá to tak jako úhledně, neni tam zadna vystoupla hrana, kde by hrozilo usazovani necistot, na údržbu jednoduchy...
tenzie Ano, myslím to stejné. Díky. A mezi dřezem a tou deskou asi není nějaký prostor na nečistoty, že? Je to přilepené na těsno?
A zaujala mě pracovní deska z mramoru. Jsi s ní spokojená? U zařizování vlastní kuchyně jsem o ní taky uvažovala. Ale kromě ceny mě odradila informace, že občas některé potraviny mramor zabarví a to pak nejde dolů.
notna nn, je to prilepene fakt na fest, zadny bordel tam nemame. Hlavně ta deska okraj drezu trochu prekryva, tak tam neni moc prostoru, aby se tam neco dostalo. Ted nejsem doma, ale po vikendu muzu vyfotit a klidne poslu do sz.
Jinak k tomu mramoru. Problem s obarvenim od jidla nemame, a to se u nas vari denne. Ale samozrejme jsme se naucili davat pozor, aby na lince dlouho nic nezustavalo, kdyz se neco vylije, tak hned utřít. Kafe, caj, citrusy, to se prej s mramorem nemusi. Co je blby, ze sice je to kamen, ale je relativne mekky, takze je nachylnejsi na poskrabani. Kuchyn mame v provozu neco pres rok a par skrabancu uz tam mame. Ale zadna hruza to neni. Dite busici do linky ruznejma nastrojema tomu teda taky nepomaha. Takze kdybych měla hodnotit, do mramoru bych sla klidně zase, ale az budou deti z domu a nebude se tolik varit. Ale zase vypada to krasne, no :)
notna To je absolutně nejlepší řešení, nevím proč se to nedělá standartně :-)
notna Taky doporucuju, jednoduchy na udrzbu a vypada to o dost lip, nez drez z vrchu.
notna tenzie ja mela kamnnou desku v minulym byte. skvely vzhled a krom kyselyho jsem na ni nijak extra nedavala pozor, naopak jsem na ni i krajela, delala testo atd, vse beze stop. Divim se, ze se muze poskrabat.. Muzou existovat mramory s ruznou tvrdosti..?
Jako je pravda, ze ji delal byvaly sambo, tc.kamenik a cimsi ji impregnoval, ale tenhle manual k ni tehdy dal (bacha na kysely, obcas impregnace a jinak zadne zachazeni v rukavickach). A ze byl na vysledky sve prace radne opatrny..
notna já mám pracovní desku žulovou a ta vydrží uplně všechno, vůbec ji nešetřim, už 20 let a furt jak nová! ona asi ta žula bude tvrdší než mramor...
a ten ponořenej dřez bohužel nemám a dost mě to mrzí - má to tak kamarádka a je to skvělá věc!
notna my to mame. drez i pracovni deska je z umeleho kamene, ci jak se to jmenuje. Uz bych to jinak nechtela, necistoty v tom slepeni nezustavaji.
notna ja to tak mam v koupelne a cajk, udrzba snadna a i umyvadlo se dobre myje. V kuchyni mam umely kamen a porcelanovy drez zasazeny shora a taky dobry. Drez vlepeny pod vypada uhledne urcite a je to prakticky! Sla bych do toho, pro chlapa ideal.
Zeny, potrebuju radu od designove zkusenych. Budeme predelavat byt po babicce, do kteryho se nastehuuu, takze si budu moct udelat koupelnu a kuchyni podle sveho vkusu. Pocita se ale s tim, ze tam nemusim byt do smrti (kdybychh se nahodou treba rozhodla s nekym zalozit rodinu, byt by byl maly), takze by mohl byt do budoucna k pronajmu cizim lidem (a tedy v takovem stylu, aby se pripadnym najemnikum treba i za 5 letlibil). No a mne by se do kuchyne libily subway tiles kombinovane se svetlym drevem a pripadne sedou linkou. Ma jeste cenu se do toho vrhnout neno uz to zacina bejt na ustupu a za pet let to bide vypadat jak z roku raz dva?
Za me dej, bud to nebo nejakou sterku (subway tile se mi asi libi vic, ale zalezi na pouziti, samo to jde i blbe). Mrkni na insta na solebeich, obcas jsou tam kuchyne a je to pribuznejsi pudorys nez tady a nebo projed hashtagy jako #subwaytile apod. Pokud je to mensi (asi je, ptz panelak, tak bych hlavne resila jak to udelat ergonomicky co nejprijemnejsi pro Tebe a budouci najemce. ST bych dala klidne i do koupelny, pry je to teda na vetsi plose docela drbacka.
Chces to spis hladky? A drevo deska nebo neco jinyho a deska sutr?
Díky všem za reakce. Fakt jste mě potěšily. Ten dřez instalovaný pod deskou se mi hodně líbí. Jsem ráda, že máte dobré zkušenosti s ním.
S kamennou deskou a pozitivními zkušenostmi s ní jste mě teda nepotěšily
Teď mi bude vrtat hlavou a přemýšlet o výměně za ní. Ač máme kuchyni teprve 6 let a deska je v perfektním stavu.
0zero7 deska “drevo”
ta sterka zni fajn, zkusim to probrat s kamaradkou architektkou. My tam nechceme prilis drahy materialy kvuli moznejm budoucim najemnikum (a zkusenostem co s najemnikama, vetsinou studentama) maji nasi znami
razorblade co je drevo v uvozovkach? Myslis tedka pracovni desku ne? Jestli je to nejaka napodobenina dreva, tak bych asi dala radsi neco jinyho (klidne levnejsiho taky) nez fake drevo. Netusim teda jak to vypada...
Tady ta kuchyn je urcite na low cost budget
https://www.apartmenttherapy.com/house-tour-a-light-rustic-remodeled-barcelona-home-239155
Vic by se mi teda libily ty subway tiles placaty
RE najemnici, ja mam dobry zkusenosti se studentem (zahranicnim), kdyz je jen jeden, vic nez jednoho cloveka nebo par bych do podnajmu nevzala nikdy. Spatnou zkusenost mam s typkama co byli kamaradi a ty jsem vyhodila, protoze hrozilo, ze kulnicka na drivi. A jednou dva pravnici, par, kteri si vycurane mysleli, ze mi podstrci nenapadne k podpisu, ze to muzou pronajimat dal, tak leteli presto.
notna ja mam zkusenost jen se zulou. Je v kuchyni, kde obcas varim a domu bych ji nechtela, je to na me strasne tvrde, vadi mi to pri odkladani veci. Doma ma desku z dubove sparovku, musi se taky davat pozor na zabarveni a poskozeni, ale mne se na tom mnohem lip pracuje.
Líbí se mi ta kombinace světlé a tmavého dřeva
Nevideli ste niekto nieco podobne? (Obklad, tapeta, cokolvek..) som sa zamilovala ale je to len pozadie na fotenie interierovych doplnkov a nic take podobne neviem najst. (Prosim tie, ktorym to príde skarede aby mi nekazili babovky, vdaka:) sorry za velkost

Mrakoplas na Vavex.cz jsem myslím něco takového viděla...
Mrakoplas podívej se na www.lavmi.cz
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.