Karoleena hlavne vzdy se da nakoupit deset procent kramu a to, co mam, pak bude trochu kvalitnejsi. Navic takove vazy se daji dokoupit v prubehu casu, nemusi byt vsechno hotovo tady a ted. ( rika ta, co vcera vyrobila svicen ze zavarovacky).
design a architektura
Karoleena Konkrétně tenhle konferak mám doma taky, holt když jsem se stěhovala do prvního (a zároveň zatím posledního) bytu a potřebovala vybavit celou 3+1 tak jsem taky koukala hodně po cenách. Ale vyplenit cely JYSK me teda nenapadlo. :-D
Monulinecenka No tos ale měla! A ještě by ti za to měli platit! :D
Taky máme doma z JYSKu zrcadlo a pár dalších drobností, vůbec to plošně neodsuzuju, dá se tam něco vybrat, ale co je moc...
Roztomilý úlovek z procházky...

Garfie lol, doufam, ze je to roura z hajzlu
Garfie to bude WC/koupelna v podkroví ![]()
Potrefenáhusa RoSa vy ste take chytreeee
tato varianta by ma fakt nenapadla. Boze to je coooo? ![]()
Potrefenáhusa No jasně, jak jinak! ![]()
RoSa Kdo by se s tím zasekával, že jo.
@Garfie
Zvlášť kouzelné je to nad tou elektrickou rozvodnou skříní.
Jimik jo - a taky to mohli ukončit do tý popelnice, žejo?
Do popelnice né, profíci jedině do dešťové kanalizace ![]()
No, hlavně to připomíná staré hrady... Tam šly taky ho...a nad vstupní bránu ![]()
Karoleena Přesně, mám z JYSKu taky nějaké věci, dokonce šatní skřín a naposled se mi tam zalíbila komoda, a kvalita mi přijde v pohodě. Ale ten pokoj fakt působí, jak kdyby paní dizajnérka naběhla do Pepca a JYSKu a za utratila tam celý rozpočet. A mě to přijde vtipné i proto, že u nás ve městě je JYSK hned vedle Pepca, tak si představuju, že to paní ani neměla daleko a jen pobíhala z jednoho obchodu do druhého a ladila to dokupy :)
Garfie a jeste jak je ta stena pod tim ohozena tou montazni penou ci co to je
![]()
Friga Asi na to spěchali, možná už byla fronta....![]()
Garfie asi pocita, ze to oblozi polystyrenem a schova to v tom :)
baltik Já to budu sledovat, neboj ![]()
No, hlavně to připomíná staré hrady... Tam šly taky ho...a nad vstupní bránu
Hned mě napadlo, že až ta roura jednou náhodou praskne...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY