barbucha ta trubka je trochu prohnuta uz ted, bude se to tam postupne hromadit, prohybat vic a pak se dilo zkazy dokona ![]()
design a architektura
Garfie ty bys nas o to osidila?
My chceme vedet, jak to dopadne! :)
Friga dopadne ![]()
Potrefenáhusa Friga Dopadne? Tak to abych tam byla pořád!!! ![]()
Potrefenáhusa no jo!
Ten druhy vyznam me ani nenapadl, kdyz jsem to psala :)
barbucha ta trubka je trochu prohnuta uz ted, bude se to tam postupne hromadit, prohybat vic a pak se dilo zkazy dokona
No a pak, zrovna když budou odemykat...
Původně jsem to chtěla dát do “Co vás dneska pobavilo”, ale asi to tématem patří sem.
https://www.prozeny.cz/clanek/utulna-damska-loznice-v-uklidnujici-fialove-59298?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=clanky-home
barbucha
Dvere se otevrenim otresou, chvění se prenese na trubku... pak uz je to jasny :)
Přesně tak jsem to myslela ![]()
Brambora Fialovou jsme tady tuším probíraly... ale proboha proč tohle někdo prezentuje v médiích? Každá druhá ložnice vypadá líp. Teda doufám :-)
andulka01 Ja myslim, ze I tahle pred predelavkou musela vyoadat lip!
Karja I prázdnej bíle vymalovanej prostor vypadá líp než toto. Takže jo... souhlasím s tebou.
Brambora ta tapeta vypadá jak záznam zemětřesení a přesně ten odstín fialové, jaký má ta truhla, úplně nenávidím.
Brambora hysterka! ![]()
Brambora Té stěně bych moc nevěřila, myslím, že že by jednoho (jednu) dokázala vcucnout a vypustit do jiné dimenze. A kombinace bílé, světlého dřeva a trochy fialové se mi sice obecně do bytu líbí, ale tady ty fialové prvky působí strašně tvrdě - divné odstíny, a (kromě psychedelické stěny) v kompaktních blocích .
Perfektně to doplňují ty fotky na stěně. ![]()
A ty háčky na dveřích ![]()
já si vždycky říkám, že tady s těma pokojema si musej dělat prdel, nejlevnější laminátovej nábytek, kterej je v tý místnosti jen tak bez jakýhokoliv nápadu danej, i ta knihovna vypadá, že to vybavení, včetně knih, si od někoho půjčili jen na to focení
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY