No jo tak jestli ti tam je vidět, tak se to nějak pořešit musí.
Já spolíhám na to, že si kvůli tomu, aby mě někdo zahlíd nahou, nikdo dalekohled pořizovat nebude. A pokud jo, tak mu stejně praskne čočka. I ve voku! ![]()
No jo tak jestli ti tam je vidět, tak se to nějak pořešit musí.
Já spolíhám na to, že si kvůli tomu, aby mě někdo zahlíd nahou, nikdo dalekohled pořizovat nebude. A pokud jo, tak mu stejně praskne čočka. I ve voku! ![]()
Karja ať si pořídí závěsy ten, koho to vaše nahatý pobíhání pobuřuje
Karja my mame sice skarede radiatory a nebudeme menit iba preto ze sami nepacia a zaclony mam teraz tak len zhrnute okolo nich a niekde zviazane, niekde volne a neskracovala som tak lezia na zemi. Mne sa to paci.

Karja Ja ta chápem. Takisto sme predtým nemali nikdy záclony, na jednu stranu sme ich nepotrebovali a takisto i kvôli alergikovi. Vzhľadom k tomu, ako vidím k susedom, si viem domyslieť, ako vidia oni k nám, takže záclony mame. So žalúziami by som to neriešila. Tie zatemňovacie závesy sú dobré i v lete keď je horúco. Teraz by som si chcela kúpiť nové záclony,am také basic z Ikei, biele matné a tuhšie.
Janulik03 Juu niekomu je na tej podnožke fajne ![]()
A sneh!
UUž mi dnes pár ľudí hlasilo, že u nás sneží :D
A u vás úplne vidím rebrové radiátory. Na SK ich máme a nikdy by som nemenila. :)
paktofonika rebrove tu boli ale nasi ich vymenili za tieto. Pozerala som si liatinove ale ta cena ma odradila. Radsej novy kotol ako toto.
No a Micka si pri radiatore hovie, mrcha
Janulik03 No to je pravda, že tie nove stoja veľa. Mne príde, že i lepšie vykurujú a celkovo lepšie vyzerajú.
No a Micka je mrcha, chudák Elza má zákaz a Micka provokuje! :D
paktofonika no tak take hebedo 40 kilove sa predsa nebude hrabat na gauc.
Aj ked v noci...,,,, myslim ze ....., niekedy je rano tepla deka na gauci ![]()
Janulik03 Jee, my mame radiatory hnusnejsi:-D
Janulik03 Jo, jinak je to hezke, moc utulne, ale ja furt rikam, ze k vam pojedu, ze se mi ty fotky domu a zahrady moc libi:-D:-D. Ja mam zaclony kratke a k tomu zaves dlouhy, blby mi to neprijde, jen ted ten lacinej ausus, co se macka a pada je blbej;-), takze zase neco dlouhyho, ale tuzsiho!
Janulik03 Amas hezky venec, ten sis delala sama? Z ceho je?
Karja to pruteny zaklad a buxus som ostrihala a gypsomilka sem tam. Dakujem za pochvalu ![]()
Karja pridi a aj decka uskladnime. Vsade mame hracky , trosku narocne na chodenie v noci , hlavne ked stupis na nieco co tlakom zahra melodiu, mensi infarkt ta neminie. ![]()

paktofonika blba otazka, ale prosim ta sirka 145 je jeden ten zaves nebo oba?
Janulik03 mate to krasny moc
viktorka_od splavu 145 cm je jeden zaves v baleni su dva kusy. Na ikee sami paci ze ma dlzku az 3m tak vzdy je po zem. Hrozne sa mi nepacia zavesy tak 5-10cm nad zemou. Raz este na byte mi mama varovala deti cez vikend a mala slm nove zaclony vtedy usite lebo o ikee este nebolo ank chyru a lezali az na zemi. A ona nelenila a pekne mi ich skratila
no vdacna som nebola ale kedze bola na svoju pracu nalezite pysna tak som jej nebrala radost. Neskor sme ich dali prec
Janulik03
no muj muz je asi typ tve maminky, tak se obavam ze bych je musela strihnout. ale snazila bych se presne:-)
viktorka_od splavu Premerala som a je to tak 149 cm jeden.
paktofonika si zlata, dik!
viktorka_od splavu Ja totiž nemám vôbec odhad takže som to musela premerať ![]()
Janulik03 Podobně mi zkrátila nastříhané závěsy tchýně se švagrovou. Byla to látka nastříhaná na 7 oken v podkroví, všechno mi zkrátily asi o půl metru a místo ušití to jen spojily zažehlovací páskou. Taky jsem pak kupovala jiné.
Ale celkově to byla tehdy dobrá návštěva. Byly u nás (bez nás) pár dnů a prý chtěly být užitečné, tak kromě zničení látky na závěsy ještě umyly okna mými utěrkami, dětské ručníky používaly celou dobu jako podložku pro kočky, pročetly má daňová přiznání, vyházely mi časopisy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.