design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. listopadu 2019 20:52

notna ja si tech svetel vubec nevsimla, jak je to cele divne

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 12. listopadu 2019 08:03
Reakce na notna:

Magráta Magráta Ty lampy jsou Muffins od Lucie Koldove a jsou úžasné! Ale tady naprosto zanikly.

​Přesně. Ty lampy jsou dokonalé... a zde dokonale utajené.

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 12. listopadu 2019 13:43
Reakce na Dadoo:

Magráta ty lampy.. Mne to přijde, jako když tam stojí obří mixér s výměnnými nástavci.

​Že jo!

Mně se nelíběj ty lampy ani barevně (resp. kombinace barvy dřeva s barvou skla), ani tvarově (nahoře divně placatý)... i kdyby je navrhla nějaká světová ikona designu, tak je za moc povedený nepovažuju

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 12. listopadu 2019 14:06

barbucha tak svetla se nemusi libit kazdemu, to je jasne. jiste ale je, ze potrebuji uplne jiny prostor. 

Offline notna
9528 příspěvků moje polička 13. listopadu 2019 08:07
Reakce na Lamicka:

barbucha tak svetla se nemusi libit kazdemu, to je jasne. jiste ale je, ze potrebuji uplne jiny prostor. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. listopadu 2019 08:01

Dadoo Taky jsem si v první chvíli myslela,  že je to mixér. 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 16. listopadu 2019 13:31

Tak ja asi zacnu delat designerku. Nechala jsem si namichat barvu do kuchyne, mame jednu stenu nabarvenou, ted jsme tam davali omyvatelny nater no a ta barva vysla tak hnusne, ze to hodne pripomina vyse uvedeny odkaz.... Korunovala jsem to novym ubrusem, kterej kdyz videl pritel, tak me poprosil, at tam dam ten stary roztrhany a to je vuci temto vecem naprosto imunni a klidne by zil na udupany hline. No vyrizeno, jeste budeme veset obrazy a davat nove skrine a nabytek do detskeho koutku:-D Urcite to vsechno povede ke zlepseni:-D:-D.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 16. listopadu 2019 14:40

Karja Ten ubrus mě zajímá

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 16. listopadu 2019 14:54

Ignis Ne! Je to fakt trapas:-D. Barvu na zed jsem se pokousela trefit takovou, co jsme tam meli a bohuzel mi to z bezovohneda ujelo dost do takove ruzovooranzove. No podes, navic ted to bude omyvatelne, nemuzu ani spolihat na to, ze se to za chvili uspini a pretrem to:-D

Ale pointa je, ze nekdo si za to necha zaplatit, tak proc to taky nedelam! 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 22:48

Tohle mi přijde povedené.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. listopadu 2019 15:25

Jimik jeej ten som si pri poslednej návšteve Mikulova  obzerala z hradu :)

Edit. Alebo je to zamok?

Offline notna
9528 příspěvků moje polička 20. listopadu 2019 16:14

Jimik To se mi líbí moc. A perfektně zapadá do místní zástavby. Minule jak tu byla rekonstukce a dostavba starého domu, tak mi se mi nelíbilo to zasazení nové přístavby. Tohle je perfektní.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 08:06

Mě se líbí, jak na to misto krásně zapadl. Kéž by bylo více takových povedených realizací.

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 05. prosince 2019 22:11

Mam takovej dotaz, vybiram nove zavesy a delka se asi dnes dava jedine az na zem, ze? Aby to oku lahodilo. Neptala bych se, ale pod oknem mame klasicke topeni, takze v zime, kdyz se topi to stejne jaksi skladam na parapet aby to nebranilo teplu. Ale nejsem si jista, zda ty kratke zavesy, ktere by byly praktictejsi nejsou uz dost pasé.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 01:34

Karja zavesy jako zatemnovaci? Nebo jako zaclony? Ja znam jenom funkcni, ty by jinak nez na zem nesly. Ale jestli myslis nepruhledne, tak bych stejne mela pres den roztazene a v noci se netopi, takze klidne na zem?

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 05:21

711990 No ted pred Vanoci je clovek zatahuje u v 5:-D. Ale jo, je to.blbost, urcite dlouhe, ze;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 06:47

Karja Ja mám závesy tak 30 cm nad zem, pozostatok z bytu, kde to stačilo , rada by som dlhé až po zem, ale i tak ich na noc zaťahujem  (zatemňovacie) a dávam ich na parapet(kvôli kúreniu) v lete visia voľne. Krátke by asi praktickejšie boli, ale keď budu nad kúrením visieť volne tak ti bude kúriť za ne? Ci myslíš dlhšie než je úroveň radiátoru? 

Offline Myrtila
5421 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 07:59

Karja Ja se zrovna u zavesu zamerila na funkcnost a mame je kratke. Ale je pravda, ze premyslim o letni verzi az na zem. Mame je teda jenom v loznici. 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 08:13

paktofonika Kdyz nad tim tak premejslim, tak je to fakt kratky na nic, budu to davat v zime na parapet, v lete to chci hlavne taky kvuli slunku, tak to na zem bude lepsi. Tak ted sehnat jeste nejake pekne;-)

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 08:44

Karja a co roleta nebo takový to vyhrnovací nahoru?